Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Eda.k

28.12.2021 10:45
Eda.k

XXX.XXX.238.9

Zdravím, mám takový problém s králíčkem.
Vůbec se nečistí a je neustále jako prasátko.
Hlavně co se týče zadečku a pohlavního ústrojí.
Nepřijde mně to normální.
Má s tím někdo zkušenost?

otázka

28.12.2021 13:40
otázka

XXX.XXX.230.195

Zdravý králík je velmi čistotný, jak se nemyje, hádám nemoc. Osobně řeším odchylky od normálu topůrkem, na vašem místě bych zašla na veterinu. Dietou - seno + ovsné vločky a nějaká jabloňová větev nikdy nic nepokazíte. Ona stejně většina králičích chorob souvisí s experimenty s krmením.

georgi

28.12.2021 22:08
georgi

XXX.XXX.118.61

Zdravý králík je opravdu čistotný . U vás to vypadá na vážný problém . Určitě má záda hubené jako pilku .Ta dieta už nic zásadního nevyřeší . Bez pomoci veterináře je za pár dní po králíkovy . Ihned vyhledejte veterináře !

otázka

29.12.2021 09:15
otázka

XXX.XXX.230.195

georgi napsal(a):
Zdravý králík je opravdu čistotný . U vás to vypadá na vážný problém . Určitě má záda hubené jako pilku .Ta dieta už nic zásadního nevyřeší . Bez pomoci veterináře je za pár dní po králíkovy . Ihned vyhledejte veterináře !

Souhlasím, dietu jsem brala jako první pomoc, před návštěvou veteriny.

Michal.tz

31.12.2021 18:50
Michal.tz

XXX.XXX.2.82

možná je králíček silnější namočil bych mu zadeček do kýble a omyl bych ho omrknul a pak bych se zeptal někoho po telefonu více doktorů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.12.2021 18:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

Michal.tz napsal(a):
možná je králíček silnější namočil bych mu zadeček do kýble a omyl bych ho omrknul a pak bych se zeptal někoho po telefonu více doktorů.

Diagnóza po telefonu asi nebude v tomhle případě to pravé.

Otázka

1.1.2022 09:29
Otázka

XXX.XXX.230.195

Michal.tz napsal(a):

V tom případě se přikláním k topůrku. Nač zvíře trápit .

Přidejte reakci

Přidat smajlík