Eda.k

XXX.XXX.238.9
Zdravím, mám takový problém s králíčkem.
Vůbec se nečistí a je neustále jako prasátko.
Hlavně co se týče zadečku a pohlavního ústrojí.
Nepřijde mně to normální.
Má s tím někdo zkušenost?
otázka

XXX.XXX.230.195
Zdravý králík je velmi čistotný, jak se nemyje, hádám nemoc. Osobně řeším odchylky od normálu topůrkem, na vašem místě bych zašla na veterinu. Dietou - seno + ovsné vločky a nějaká jabloňová větev nikdy nic nepokazíte. Ona stejně většina králičích chorob souvisí s experimenty s krmením.
georgi

XXX.XXX.118.61
Zdravý králík je opravdu čistotný . U vás to vypadá na vážný problém . Určitě má záda hubené jako pilku .Ta dieta už nic zásadního nevyřeší . Bez pomoci veterináře je za pár dní po králíkovy . Ihned vyhledejte veterináře !
otázka

XXX.XXX.230.195
georgi
napsal(a):
Zdravý králík je opravdu čistotný . U vás to vypadá na vážný problém . Určitě má záda hubené jako pilku .Ta dieta už nic zásadního nevyřeší . Bez pomoci veterináře je za pár dní po králíkovy . Ihned vyhledejte veterináře !
Souhlasím, dietu jsem brala jako první pomoc, před návštěvou veteriny.
Michal.tz

XXX.XXX.2.82
možná je králíček silnější namočil bych mu zadeček do kýble a omyl bych ho omrknul a pak bych se zeptal někoho po telefonu více doktorů.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Michal.tz
napsal(a):
možná je králíček silnější namočil bych mu zadeček do kýble a omyl bych ho omrknul a pak bych se zeptal někoho po telefonu více doktorů.
Diagnóza po telefonu asi nebude v tomhle případě to pravé.
Otázka

XXX.XXX.230.195
Michal.tz
napsal(a):
V tom případě se přikláním k topůrku. Nač zvíře trápit .