Uživatel s deaktivovaným účtem

Králíky tetuje tetovatel ZO ČSCH kde jste členem a kde vám potvrzují připouštěcí potvrzení a rodokmeny k přidělení registračních značek od příslušného registrátora.
U nás, ani co vím z okolních ZO ,tetování členové neplatí, je v rámci příspěvků ZO,ale to může být v jiné organizaci jinak.
K registraci mladých musíte mít registrované a oceněné rodiče s rodokmenem.
Nelze tetovat jakéhokoliv králíka.Pokud se jedná o ty ve vlákně samice-připuštění,tak ty dodatečně tetovat nelze pokud nemají rodokmen ČSCH s čísly od příslušného registrátora.
Mnohokrát děkuji,tato odpověď mi stačí, stále přemýšlím zda na výstavě zakoupit chovné kusy burgundského králíka a pustit se do papírového chovu ,nebo dál chovat jen ,,mixy'' na maso a prodej. Nevím zda bych to zvládla 🙈. Budu nad tím přemýšlet,nic mě nehoní. Děkuji a přeji krásný den 🌻
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klidně začněte chovat čistokrevné,proč byste to nezvládla.Chov je stejný a ostatní se praxí naučíte.
Pokud máte v okolí solidní organizaci ČSCH,tak vám určitě poradí a pomohou.
A ve výsledku,když se nějací nepovedou ,tak jsou stejně na maso.Vždyť o nic nejde.
Lidí,co shání kvalitní zvířata na chov různých kříženců je hodně,ale chovatelů kteří se věnují odchovu těch čistých jedinců už tolik není.
Je to o něčem jiném než odchovat do 3-4 měsíců a zabít,ale zvládnou se to dá.
A třeba vás ve výsledku bude to vybírání kvalitních zvířat,sledování,co z odchovu vyroste,vystavování atd. bavit.Já tedy u každého nového spojení sleduji s napětím,co mně vyleze z hnízda,jak porostou,jak vypadají,jestli budou na výstavy ...