Problem s mliekovostou samic, ako krmit? Co musi obsahovat krmivo (pomer jednotlivych druhov krmiv v gramoch)?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lubo4

1.5.2022 16:06
Lubo4

XXX.XXX.77.1

Prosím o radu ,

samica po okoteni nechova mlade , tie hynu, myslim si ze je to nedostatkom mlieka. Ako to vyriesit ??

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.5.2022 17:28

Proč zakládáte další vlákno.Mléčnost záleží na celé řadě faktorů ne jenom krmení,ale i dědičnost,zdraví.Dala jsem vám odkaz,kde máte uvedeno krmení březích samic,kojících atd.,ale ono se to musí alespoń přečíst.Nikdo vám nenapíše,že když dáte tolik a tolik gramů toho a toho,tak bude vše OK.Tak to prostě nefunguje.
Tak napište vy,kolik gramů jste čeho a kdy dával.

1.5.2022 17:46

Lubo4 napsal(a):
Prosím o radu ,

samica po okoteni nechova mlade , tie hynu, myslim si ze je to nedostatkom mlieka. Ako to vyriesit ??

Třeba si přečíst odkaz od jivy ve vedlejším vlákně.

1.5.2022 17:59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč zakládáte další vlákno.Mléčnost záleží na celé řadě faktorů ne jenom krmení,ale i dědičnost,zdraví.Dala jsem vám odkaz,kde máte uvedeno krmení březích samic,kojících atd.,ale ono se to musí alespoń přečíst.Nikdo vám nenapíše,že když dáte tolik a tolik gramů toho a toho,tak bude vše OK.Tak to prostě nefunguje.

Tenhle zvyk dorazil i na králíky. Nelíbí se mi odpovědi, tak založím nové vlákno.

1.5.2022 18:42
borax

XXX.XXX.91.21

Lubo4 napsal(a):
Prosím o radu ,

Nevyřešíte to nijak.
Mléčnost samice je geneticky daná..
To , že hynou 3 den...je právě tím, že od prvního nakojení vydrží králík až 72 hodin.
Kupte si jinou samici a tuto pošlete do trouby.

1.5.2022 18:43
borax

XXX.XXX.91.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Tak na to si počkám 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík