Problem s mliekovostou samic, ako krmit? Co musi obsahovat krmivo (pomer jednotlivych druhov krmiv v gramoch)?
Lubo4
XXX.XXX.77.1
Prosím o radu ,
samica po okoteni nechova mlade , tie hynu, myslim si ze je to nedostatkom mlieka. Ako to vyriesit ??
Uživatel s deaktivovaným účtem
Proč zakládáte další vlákno.Mléčnost záleží na celé řadě faktorů ne jenom krmení,ale i dědičnost,zdraví.Dala jsem vám odkaz,kde máte uvedeno krmení březích samic,kojících atd.,ale ono se to musí alespoń přečíst.Nikdo vám nenapíše,že když dáte tolik a tolik gramů toho a toho,tak bude vše OK.Tak to prostě nefunguje.
Tak napište vy,kolik gramů jste čeho a kdy dával.
Lubo4
napsal(a):
Prosím o radu ,
samica po okoteni nechova mlade , tie hynu, myslim si ze je to nedostatkom mlieka. Ako to vyriesit ??
Třeba si přečíst odkaz od jivy ve vedlejším vlákně.
napsal(a):
Proč zakládáte další vlákno.Mléčnost záleží na celé řadě faktorů ne jenom krmení,ale i dědičnost,zdraví.Dala jsem vám odkaz,kde máte uvedeno krmení březích samic,kojících atd.,ale ono se to musí alespoń přečíst.Nikdo vám nenapíše,že když dáte tolik a tolik gramů toho a toho,tak bude vše OK.Tak to prostě nefunguje.
Tenhle zvyk dorazil i na králíky. Nelíbí se mi odpovědi, tak založím nové vlákno.
Lubo4
napsal(a):
Prosím o radu ,
Nevyřešíte to nijak.
Mléčnost samice je geneticky daná..
To , že hynou 3 den...je právě tím, že od prvního nakojení vydrží králík až 72 hodin.
Kupte si jinou samici a tuto pošlete do trouby.
napsal(a):
Tak na to si počkám 😉