Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Luft

2.5.2022 17:50
Luft

XXX.XXX.34.97

Dobrý den, máme doma beranka zakrslého a od začátku co ji máme chodila v pohodě na plastový rohový záchod. Teď nedávno ale začala čůrat hned vedle záchoda. Každý den, několikrát denně to čistím. Nic se nezměnilo, krmení, pití i podestýlka stále stejná. Místo klece také na stejném místě. Už nevím co s tím. Denně to několikrát čistím, nepoužívám žádné čistit prostředky. Vždy jen čistou vodou. Jak se vycura mimo tak je od toho pak mokrá. Ale do Zachoda prostě nejde. Plno bobku všude okolo. Zkoušela jsem záchod vyndat a čůra na místo zachoda do rohu. Já ale prostě nemůžu nechat bez podestýlky. Máme ji doma v obýváku. Co s ní může být. Doteď nebyl problém, do záchoda chodila normálně čůrat. Děkuji za odpověď.

2.5.2022 21:34
kralickova

XXX.XXX.250.170

Věk? Kastrace? Velikost WC a králíka?

To jsou klasické odpovědi na vaši otázku. Zvíře, které dospívá, tak s jarem velmi často začne cíleně čůrat mimo WC a trousit i cíleně více bobečků. Takže není-li vaše králinda kastrovaná a stará již několik let, pak se odpověď nabízí. Další možnost je prostě neodpovídající proporce WC a králíka. Někdy poctivě jde čůrat do WC, ale otáčí se tak nešťastně, že zadek jaksi přečuhuje a vše je pak mimo.

Luft

3.5.2022 09:09
Luft

XXX.XXX.25.135

Děkuji za odpověď. Je stará 2 roky, záchod si myslím ma akorat její velikosti. Zkoušela jsem ji dát i větší a stejně čůra vedle. Do záchoda vůbec nevleze. Ale jak vyndáme záchod tak jde dotoho rohu. Kastrovana není.

Přidejte reakci

Přidat smajlík