Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Natália123

12.5.2022 18:32
Natália123

XXX.XXX.61.223

Dobrý den, můj králíček dnes vyčůral krev a vypil celou misku vody není s ním něco?
vůbec si nevím rady:(

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.5.2022 19:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Natália123 napsal(a):
Dobrý den, můj králíček dnes vyčůral krev a vypil celou misku vody není s ním něco?
vůbec si nevím rady:(

Ano, něco s ním je. Rady si bude vědět veterinář. Zrovna tento týden jsme vypitvali králíka se dvěma kamínky v ledvinách.

12.8.2022 19:40
Katerina1BJ

XXX.XXX.41.143

Dobrý den, jednou se mi to také stalo. Myslela jsem, že to je krev, ale bylo to oranžové a to králíci můžou mít po velkém množství mrkve. Pokud to bylo ale opravdu červené a králík hodně pil, jestli bylo v ten den venku velké horko, může se jednat o močové kameny. Proto ihned jeďte za veterinářem!!

12.8.2022 19:45
borax

XXX.XXX.91.21

Katerina1BJ napsal(a):
Dobrý den, jednou se mi to také stalo. Myslela jsem, že to je krev, ale bylo to oranžové a to králíci můžou mít po velkém množství mrkve. Pokud to bylo ale opravdu červené a králík hodně pil, jestli bylo v ten den venku velké horko, může se jednat o močové kameny. Proto ihned jeďte za veterinářem!!

Kdyby tomu tak bylo, tak po třech měsících co tu visí příspěvek na který reagujete, by byl králík dávno na onom světě.
A možná už i je.
To už se nedozvíme 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík