Plzeňská sdružení králíkářů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2022 17:17
Simír24

XXX.XXX.215.236

Zdravím chovatele!

Rád bych si nakoupil větší množství granulí pro králíky a pochopitelně bych tak rád učinil za co nejnižší cenu. Vím, že se takto dá učinit při koupi většího množství krmiva, třeba při koupi celé palety, ale patrně bych neměl až takové možnosti uskladnění. Proto mě zajímá, jestli v Plzni či blízkém okolí funguje nějaký spolek, ať už oficiální či jen na bázi domluvy, kde králíkáři společně kupují velké množství pytlů s granulemi, které si pak rozeberou a zaplatí za pytel nižší částku. Rád bych se k takovýmto králíkářům přidal.

Děkuji za odpovědi.

13.5.2022 19:11
borax

XXX.XXX.91.21

Simír24 napsal(a):
Zdravím chovatele!

Rád bych si nakoupil větší množství granulí pro králíky a pochopitelně bych tak rád učinil za co nejnižší cenu. Vím, že se takto dá učinit při koupi většího množství krmiva, třeba při koupi celé palety, ale patrně bych neměl až takové možnosti uskladnění. Proto mě zajímá, jestli v Plzni či blízkém okolí funguje nějaký spolek, ať už oficiální či jen na bázi domluvy, kde králíkáři společně kupují velké množství pytlů s granulemi, které si pak rozeberou a zaplatí za pytel nižší částku. Rád bych se k takovýmto králíkářům přidal.

Děkuji za odpovědi.

Nechci vám brát vaše nadšení...
Nedávno to zkoušel zorganizovat jeden chovatel.
A věřte mi ..už to nikdy neudělá.

Za prvé..je to za pánbůh zaplať.
Za druhé.. nedomluvíte se s nikým.

K tomu ještě ta lidská vlastnost- závist ( protože co kdyby na tom vydělal?!)

Přidejte reakci

Přidat smajlík