Kastrace - králík z adopce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2022 13:32
PetraVv

XXX.XXX.20.253

Dobrý den, vzala jsem si beránka rok a půl starého od paní, kde už králíček nemohl být kvůli alergii. Nicméně byl zvyklý na záchod, tady dělá bobky v ohromném množství - značkuje, což chápu. Ale další nešvar, značkuje močí a jakmile se někam hnu, běhá mi mezi nohama a neustále do nich štípe, takže už je mi nepříjemné pomalu jít z jedné místnosti do druhé. Je puštěný skoro 12 hodin, od rána do 10 do večera. Z klece vyjde sám, když sedím na gauči, přijde, lehne si vedle mě a lízá ruce, ale občas opět štípne do boku, do noh. Zakřičím NE, ale je mi to prd platné. Takže jsem se rozhodla pro kastraci. Myslíte, že se pak zklidní? děkuji

14.9.2022 13:43
angor

XXX.XXX.174.172

Pokud je příčina všeho hormonalni tak na 90% se omezí značkování a sexuální chování. Pokud je tam i vysoká dominance v povaze, tak se třeba budete muset smířit se stipanim. Máme dominantního kluka a prostě pořád rád si stipne do dcer, protože ty vůbec neuznava za autoritu. Hlavně teda u starší, tu mel původně za samičku. Je schopný na ni vystartovat, pokud ho třeba vyhání z pokojíčku, kam nesmí. Jinak je hodný, mazlivý, nechá se muchlovat od obou dcer, ale prostě musí být po jeho. Na mě si dovolí maximálně dupat. No a má králičí partnerku a ta ho má naprosto pod pantoflem, to musí skákat jak si ona píská.

14.9.2022 15:05
PetraVv

XXX.XXX.20.253

Noooo, chodí mezi nohama jen mně, přítele se vůbec nevšímá. Copak, když mě řádně štípne, tak mu hlasitě řekne NE a trošku zatáhnu za kožich (samozřejmě ne extremně moc) a když mě dneska fakt rafl, tak šel na 2O minut do klece. Já jen doufám, že tou kastrací aspon nebude bobkovat všude - jakmile vyleze z klece, během pár minut mám celou hromadku u klece, a bobkuje kudy chodí a to prý byl zvyklý na záchod...

Přidejte reakci

Přidat smajlík