Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lalalalals

30.1.2023 17:30
Lalalalals

XXX.XXX.131.148

Zdravím, stalo sa mi že som sa vymkla a dostanem sa ku Králikom až zajtra o 8 ráno.
O 6 ráno som dnes odchádzala a králiky mali jeden plnú napájačku druhý plnú misku cca 2dl. Jeden králik je na granulách druhý na sene. Otázka znie vydržia prosím do 8:00 ďalšieho dňa? Neviem ako im vystačí voda. Králik čo je na granulkách veľa nepije. Ten čo je na sene pije viacej. Prosím o rýchlu odpoveď ak by niekto vedel prosím poradiť moc by mi pomohlo. Nemajú žiadne ovocie ani zeleninu v klietke. Iba seno mali ráno oba plné senníky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2023 17:38

křišťálovou kouli nikdo nemáme. sežeňte si někoho, kdo je přijde obstarat.

30.1.2023 18:38

To je zakrslík?Napáječka je kolik 0,5l,1l?

31.1.2023 06:00
Vali80

XXX.XXX.69.92

Spíš bych se obávala, že jim to zamrzne. Z misky si led ještě vyškrábou, ale z napáječky těžko.

31.1.2023 07:25

Lalalalals napsal(a):
Zdravím, stalo sa mi že som sa vymkla a dostanem sa ku Králikom až zajtra o 8 ráno.
O 6 ráno som dnes odchádzala a králiky mali jeden plnú napájačku druhý plnú misku cca 2dl. Jeden králik je na granulách druhý na sene. Otázka znie vydržia prosím do 8:00 ďalšieho dňa? Neviem ako im vystačí voda. Králik čo je na granulkách veľa nepije. Ten čo je na sene pije viacej. Prosím o rýchlu odpoveď ak by niekto vedel prosím poradiť moc by mi pomohlo. Nemajú žiadne ovocie ani zeleninu v klietke. Iba seno mali ráno oba plné senníky.

Já tomu nerozumím. Vy nemáte nikoho, kdo vás v případě jakékoliv nehody zastoupí?

31.1.2023 10:30

Prosí o rychlou odpověď,ale odpovědět sama se nenamáhá.Jako u celé řady dotazů tady.

31.1.2023 11:30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Prosí o rychlou odpověď,ale odpovědět sama se nenamáhá.Jako u celé řady dotazů tady.

No jo, to je tady taková klasika. Prostě vyhodím dotaz a zmizím.

2.2.2023 16:16
B+B+K

XXX.XXX.196.70

Nezlobte se, ale co čekáte od této diskuze ? Co když Vám lidé zde napíší, že králíci nevydrží bez vody ? To nemusíte zakládat diskuzi a uvidíte až tam půjdete přece ne ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík