Králík nerodí po 35. dni

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

........

25.2.2023 22:10
........

XXX.XXX.93.26

Dobrý den, můj králík (beránek) má dnes 35. den a stále nerodí. Březostí jsem si jistá na 100% jelikož jsme byly 19. den na sonu a březost je potvrzena. Veterinářka dělala včera sono a řekla mi že je vše v pořádku a mám počkat. Mě to ale přijde divné, 35. den a nic. Hnízdo má už třetí den, má tam i chlupy. Chová se normálně žere, pije a nic jí není. Upozorňuji že spočítané dny mám dobře. Chci se zeptat zda-li někdo z vás zažil porod samice po 35. dni březosti. Veterinářka mi nepomohla a řekla že mám počkat do pondělí, což je 37. den a to mi přijde šílené. PROSÍM O RYCHLOU ODPOVĚĎ!!!!!!!!!!!

26.2.2023 06:40
Psiska12

XXX.XXX.96.32

Veterinářka vám rádi počkat, tak počkejte nebo co přesně by jste chtěla dělat ?
Prostě musíte vydržet.
Nevím jakého berana máte jestli zakrslého ? A u francouzských je běžné že samice rodí po 35 dnů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2023 07:47

........ napsal(a):
Dobrý den, můj králík (beránek) má dnes 35. den a stále nerodí. Březostí jsem si jistá na 100% jelikož jsme byly 19. den na sonu a březost je potvrzena. Veterinářka dělala včera sono a řekla mi že je vše v pořádku a mám počkat. Mě to ale přijde divné, 35. den a nic. Hnízdo má už třetí den, má tam i chlupy. Chová se normálně žere, pije a nic jí není. Upozorňuji že spočítané dny mám dobře. Chci se zeptat zda-li někdo z vás zažil porod samice po 35. dni březosti. Veterinářka mi nepomohla a řekla že mám počkat do pondělí, což je 37. den a to mi přijde šílené. PROSÍM O RYCHLOU ODPOVĚĎ!!!!!!!!!!!

Žere, pije, nic jí není. Viz výše. Musíte čekat.

........

26.2.2023 10:24
........

XXX.XXX.93.26

Beránek je zakrslý a prostě mi přišlo zlé čekat do 37. dne. Jen mě zajímalo, zda tu někdo nemá zkušenost s porodem zakrslého berana po 35. dni. Bála jsme se aby mláďata nebyla velká na příchod porodními cestami.

26.2.2023 10:47
Psiska12

XXX.XXX.96.32

........ napsal(a):
Beránek je zakrslý a prostě mi přišlo zlé čekat do 37. dne. Jen mě zajímalo, zda tu někdo nemá zkušenost s porodem zakrslého berana po 35. dni. Bála jsme se aby mláďata nebyla velká na příchod porodními cestami.

Ono nic jiného vám nezbyde ani.
A pokud je samice v pořádku tak bych to moc neřešila, a hlavně ji moc nerušit ;)

26.2.2023 12:01

........ napsal(a):

Vždycky je tady možnost císaře... Ale u králíků to není úplně běžné.

26.2.2023 16:55
angor

XXX.XXX.174.238

Chtěla jste mláďata, tak musíte počítat s tím, že se něco zvrtne. Důležité je odhadnout případně včas nutnost zákroku, ovšem pokud se mlade zasekne v porodních cestách, to už je konečná.

26.2.2023 17:58
nihilo

XXX.XXX.62.245

Vaše starosti bych chtěl mít.

26.2.2023 18:01

nihilo napsal(a):
Vaše starosti bych chtěl mít.

A tenhle příspěvek pomůže jak?

........

27.2.2023 08:55
........

XXX.XXX.93.26

Králice neporodila, dnes jdeme na císaře.... Nebýt té odbornice co nám pořád radila počkat mohlo být vše v pořádku (naše vet byla na dovolené, takže jsme za ní nemohly, až teď)

27.2.2023 12:13
angor

XXX.XXX.174.238

........ napsal(a):
Králice neporodila, dnes jdeme na císaře.... Nebýt té odbornice co nám pořád radila počkat mohlo být vše v pořádku (naše vet byla na dovolené, takže jsme za ní nemohly, až teď)

Tak snad to ještě stihnete včas a zachránite alespoň samičku.

........

28.2.2023 16:54
........

XXX.XXX.93.26

Samička v pořádku, už i papá tak snad to bude jen a jen dobré 🙏

28.2.2023 18:42

........ napsal(a):
Samička v pořádku, už i papá tak snad to bude jen a jen dobré 🙏

A mláďata?