Chov králíků - krmení, napájení, podestýlka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DankaDost

12.3.2023 23:08
DankaDost

XXX.XXX.87.240

Dobrý den, prosím o radu. Tchýně chová králíky celý život, ale nemůžu se na to dívat. Vodu jim dává do kameninové misky jednou denně bez ohledu na počet králíků v kotci, jestli je tam kojící samice.. dnes jsem to sledovala - v 16.00 měli vodu vypitou a další dostanou druhý den ráno tak kolem desáté, to je 18 hodin bez vody. Prý tolik nepotřebují, když mají okopaniny.. ale neměl by si to rozhodnout ten králík, kolik vody potřebuje? Navíc sena jim moc nedává, většinou mají v kotci jen udusané bobky a prázdné misky. Ale tchýně to vnímá, že je to v pořádku.. je mi jich líto. Co s tím dělat?

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2023 09:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli s tím vy něco můžete udělat nevím,ale každopádně vodu a seno by králíci měli mít stále.Pokud mají okopaniny,tak většinou pijí méně,ale to neznamená,že vodu nepotřebují.Voda v kameninových miskách není nic špatného,také to tak mám,ale vodu 2x denně měním.Určitě by také měli mít nějakou podestýlku(slámu),ne jen udupané bobky.

16.5.2023 18:30
Snehy

XXX.XXX.247.44

Prevziať chov do vlastných rúk ... Ak je králik neschopný jeb poza uši. Ak je svokra neschopná, jeb ju lopatou od hrobára :-D (ospravedlňujem sa, to nerf na takého človeka). Nepoznám pomery v rodine, ale ak spolu bývate tak nech Vás podporí manžel a hurá do chovu. Ináč všetko na tajnáša. Škoda každého živého tvora ktorý trpí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík