Může být nekastrovaný samec s kastrovanou samicí spolu ve výběhu?

Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

........

24.3.2023 21:04
........

XXX.XXX.93.26

Chci se zeptat zda-li může být nekastrovaný samec s kastrovanou samicí spolu ve výběhu. Samec není na jiné králíky, samci ani samice agresivní. Jen nevím jestli když nemá dělohu a on by se jí pokusil nakryt tak jestli by to nevadilo.
Předem děkuji za odpověď

24.3.2023 21:39
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Umordoval by ji.
Takže to upřesním: NE!

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.3.2023 07:36

nemůže. ono totiž jemu bude jedno, že ona je kastrát a bude se chtít pářit, pořád. ona nebude chtít, takže buď zabije časem ona jeho, nebo umorduje on jí.

........

25.3.2023 08:43
........

XXX.XXX.93.26

Dobře děkuji za odpověď. Mě spíš šlo o to jestli kdyby jí jakoby prostě nakryl a ona nemá dělohu tak jestli by to nevadilo pro ni chápete, prostě pro její zdraví.

25.3.2023 08:47

........ napsal(a):
Dobře děkuji za odpověď. Mě spíš šlo o to jestli kdyby jí jakoby prostě nakryl a ona nemá dělohu tak jestli by to nevadilo pro ni chápete, prostě pro její zdraví.

no, ono jde spíš o to, že kastrovaná samice není svolná k páření.

pro její zdraví bude vadit, když jí on bude chtít pořád znásilňovat. což jaksi může škodit i jeho zdraví, protože v závislosti na nátuře ty samice buď dají zadek do roku a tiše trpí, nebo tomu samci natrhnou řiť.

25.3.2023 09:24
ančovička1

XXX.XXX.243.243

........ napsal(a):

.. takový způsob týrání zvířete..

25.3.2023 09:45
Doron

XXX.XXX.30.211

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
no, ono jde spíš o to, že kastrovaná samice není svolná k páření.

pro její zdraví bude vadit, když jí on bude chtít pořád znásilňovat. což jaksi může škodit i jeho zdraví, protože v závislosti na nátuře ty samice buď dají zadek do roku a tiše trpí, nebo tomu samci natrhnou řiť.

Už jsem to trochu pozapomněla, mám ve vzpomínce, že dospělí samci se drželi úplně odděleně . Že nesměli být ani dva samci spolu .Teta říkala že by se zabili .
Je to tak, nebo si to pamatuju špatně?

........

25.3.2023 11:24
........

XXX.XXX.93.26

Děkuji za informace, samičku a samce k sobě dávat nebudu

georgi

25.3.2023 12:31
georgi

XXX.XXX.118.61

Nejenom dva dospělí samci , ale i dvě samice na malém prostoru , se dokážou časem zamordovat .

25.3.2023 18:49
kometa

XXX.XXX.147.163

........ napsal(a):

A to je ta samice, co šla na císaře?