Může být nekastrovaný samec s kastrovanou samicí spolu ve výběhu?
........

XXX.XXX.93.26
Chci se zeptat zda-li může být nekastrovaný samec s kastrovanou samicí spolu ve výběhu. Samec není na jiné králíky, samci ani samice agresivní. Jen nevím jestli když nemá dělohu a on by se jí pokusil nakryt tak jestli by to nevadilo.
Předem děkuji za odpověď
Uživatel s deaktivovaným účtem

nemůže. ono totiž jemu bude jedno, že ona je kastrát a bude se chtít pářit, pořád. ona nebude chtít, takže buď zabije časem ona jeho, nebo umorduje on jí.
........

XXX.XXX.93.26
Dobře děkuji za odpověď. Mě spíš šlo o to jestli kdyby jí jakoby prostě nakryl a ona nemá dělohu tak jestli by to nevadilo pro ni chápete, prostě pro její zdraví.

........
napsal(a):
Dobře děkuji za odpověď. Mě spíš šlo o to jestli kdyby jí jakoby prostě nakryl a ona nemá dělohu tak jestli by to nevadilo pro ni chápete, prostě pro její zdraví.
no, ono jde spíš o to, že kastrovaná samice není svolná k páření.
pro její zdraví bude vadit, když jí on bude chtít pořád znásilňovat. což jaksi může škodit i jeho zdraví, protože v závislosti na nátuře ty samice buď dají zadek do roku a tiše trpí, nebo tomu samci natrhnou řiť.
napsal(a):
no, ono jde spíš o to, že kastrovaná samice není svolná k páření.
pro její zdraví bude vadit, když jí on bude chtít pořád znásilňovat. což jaksi může škodit i jeho zdraví, protože v závislosti na nátuře ty samice buď dají zadek do roku a tiše trpí, nebo tomu samci natrhnou řiť.
Už jsem to trochu pozapomněla, mám ve vzpomínce, že dospělí samci se drželi úplně odděleně . Že nesměli být ani dva samci spolu .Teta říkala že by se zabili .
Je to tak, nebo si to pamatuju špatně?
........

XXX.XXX.93.26
Děkuji za informace, samičku a samce k sobě dávat nebudu
georgi

XXX.XXX.118.61
Nejenom dva dospělí samci , ale i dvě samice na malém prostoru , se dokážou časem zamordovat .