Králice na sebe naskakují

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nnnnn

15.4.2023 20:09
Nnnnn

XXX.XXX.242.247

Dobrý den, prosím o radu. Mám dvě samičky (kralicky), vychází spolu úplně normálně… občas stále ta jedna skáče na druhou, jako při styku… jsem si ale stoprocentně jistá, ze je holka. Byla jsem s ni i na veterině a tvrdili to samé… já jen zda je to normální… nebo co s tou kravkou je🤦🏽‍♀️😂 děkuji

15.4.2023 21:09
angor

XXX.XXX.174.238

Kralici si tak vyjasnuji své postavení. Je to naprosto normální.

16.4.2023 23:26
kralickova

XXX.XXX.250.170

Nnnnn napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Mám dvě samičky (kralicky), vychází spolu úplně normálně… občas stále ta jedna skáče na druhou, jako při styku… jsem si ale stoprocentně jistá, ze je holka. Byla jsem s ni i na veterině a tvrdili to samé… já jen zda je to normální… nebo co s tou kravkou je🤦🏽‍♀️😂 děkuji

Je to jednak o postavení, ale hlavně o říji. Kdykoliv má jedna z dvojice říji, pak naskakuje. Což dělá i mnoho samic před pářením samci. Takže dvě samice v reprodukčním věku od jara do podzimu na sebe bez březostí budou naskakovat skoro pořád některá...

16.4.2023 23:50
ančovička1

XXX.XXX.243.243

Jj, mají normální říji..a budou mít pořád..já jsem teď musela od sebe rozdělit tři mladé samice, jaký to byl rachot..říje..po 14 dnech pořád dokola..

17.4.2023 06:37
angor

XXX.XXX.120.104

kralickova napsal(a):
Je to jednak o postavení, ale hlavně o říji. Kdykoliv má jedna z dvojice říji, pak naskakuje. Což dělá i mnoho samic před pářením samci. Takže dvě samice v reprodukčním věku od jara do podzimu na sebe bez březostí budou naskakovat skoro pořád některá...

Ano, to jsem ještě zapomnela dodat, že to dělají take v říji, která u samic probíhá co 3 tydny.

georgi

17.4.2023 11:57
georgi

XXX.XXX.118.61

I dospělé samice na malém prostoru se umí vykousat .

17.4.2023 12:05
angor

XXX.XXX.120.104

georgi napsal(a):
I dospělé samice na malém prostoru se umí vykousat .

Ano, pokud se neshodnou v hiearchii, mohou se zabít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík