Jakou líheň na drůbež?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

25.3.2015 11:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.110

Uvažuji o koupi líhně a vůbec nevím, pro jakou se rozhodnout. Zdá má smysl platit různé novinky s dolíhněmi, digitální s ventilací apod., nebo líhnete dobře i s " obyčejnou", ale levnější líhní? Pokud ano, poraďte prosím značku, ať se lépe orientuji. Moc děkuji za případné odpovědi. Jednalo by se tak o líheň pro 50 vajíček slepic.

Patrik- chovatel

2.4.2015 12:54
Patrik- chovatel

XXX.XXX.128.22

Dobrý den, my jsme si doma líheň vyrobili sami. Stačí si udělat nějakou bednu (např. z prken) a potom si v ní pohrát s teplotou (žárovky) s vlhkostí(nějaká mistička s vodou), aby měli slepičky dobrý vývoj. Jinak záleží na tom, jaké by jste chtěl, aby měla líheň funkce. O jejich funkcích si naleznete info na internetu a i přímo v obchodech.

7.4.2015 20:14
saty

XXX.XXX.10.1

Líhnu v obyčejné líhni za cca 1200 z makra,
slepice, bažanty, křepelky jen jsem si některé otvory na vejce podlepila papírem aby tam ty menší nepropadaly, už jsem tak líhla a papoušky a ok.

22.11.2015 17:09
Líhneme

XXX.XXX.7.192

Dobrý den, dovolte mi Vás pozvat k prohlídce internetového obchodu www.Lihneme.cz, kde můžete naleznout líhně určené k domácímu chovu drůbeže, plazů a exotického ptactva. Děkuji a přeji krásný den.

Přidejte reakci

Přidat smajlík