Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.7.2015 13:01

Dobrý den,
mohu vřele doporučit granule Royal Canin, ale pouze orig. v žádném případě Polské..! Jak pro kočičky tak pejsky. Mám vyzkoušeno, ale bohužel zde na trhu se nabízí pouze polské granule této značky proto si jezdíme nebo objednáváme v Německu www.fressnapf.de. Lze to jednoduše poznat podle číselného kodu na balení viz foto - přikládám :o). Orig. začína číslem 3, polsko 5 :o(, tak bacha.

15.7.2015 13:11

Uvažující člověk

16.7.2015 21:54
Uvažující člověk

XXX.XXX.82.78

Pokud chcete někomu namlouvat, že se má řídit podle číselného kodu /EAN/, tak mi chcete tvrdit, že mám na stole Coca-Colu z německa když začíná číslem 5? Spousta výrobků z číny má dnes 859 a nejsou české. Pokud chcete mít Royal Canin z Francie, tak na obalu musí být pouze šarže a výrobní závod Francie. Pokud tam je první Francie a druhé Polsko, tak se jedná o Polsko. A jen tak na závěr. Německo je z 95% zásobováno z Polska a rozdíl mezi fabrikou Francouzskou a Polskou je jen na mapě. Royal je obilná s..., dobře ochucená a osolená, takže chutná, prospívá a managment Marsu si jen mastí kapsu nad dnešním spoléhaním na kdysi věhlasnou značku

19.7.2015 11:10

Opakování je matka moudrosti :o)

Foto - orig. Royal Canin -

27.7.2015 20:48
czcz

XXX.XXX.217.86

Zajeď si do Francie a pozvracíš se z toho smradu u fabriky.

28.7.2015 08:35

23.8.2015 09:16
shavoid

XXX.XXX.152.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den,
mohu vřele doporučit granule Royal Canin, ale pouze orig. v žádném případě Polské..! Jak pro kočičky tak pejsky. Mám vyzkoušeno, ale bohužel zde na trhu se nabízí pouze polské granule této značky proto si jezdíme nebo objednáváme v Německu www.fressnapf.de. Lze to jednoduše poznat podle číselného kodu na balení viz foto - přikládám :o). Orig. začína číslem 3, polsko 5 :o(, tak bacha.

Nebyl by popisek (rozbor složení) prosím v angličtině? :).

21.2.2016 17:04
noemi

XXX.XXX.64.236

RC může doporučit jen naprostý břídil .

18.8.2018 10:00

Přidejte reakci

Přidat smajlík