Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2016 01:03
alcerina

XXX.XXX.2.192

Tak jsem si myslela jaké psům dávám kvalitní granule když krmím Royal Canin a byla jsem řádně vyvedena z omylu 5-ti letý pes má s věkem kožní problémy a 7měs Biewer suchou srst. Takže čí krmit? Je toho na výběr moc ale vše má své mouchy. V prvé řadě bych vyloučila kuře a možná obiloviny. Starší pes není fanoušek ryb...těžké. Zkoušeli jsme Now! Grain free a nic moc. Ne že by to nebaštili ale rozhodně žádné nadšení. Teď má být nějaká nová receptury ToTW pro malá plemena ale kdy bude dostupné je otázka. Zkoušel někdo Oven Baked Tradition? Jaké jsou vaše osvědčené granule pro malé psy? Kvalita především

3.4.2016 11:58
TRISHLAND

XXX.XXX.36.3

Royal bych asi svým psům nedávala - stačí si přečíst to složení. TotW jsou podle mě velice dobré. Mám ráda i Essentialfoods a myslím, že jsou velice levné vzhledem k jejich kvalitě (teď je budu pořizovat i pro odchov štěňat jako jejich první granule) - jsou bez obilovin, ale obsahují kuře.

Pokud vám jde především o kvalitu, zamyslela bych se i nad Wolfsblut (německá firma, ale v ČR k dostání) - jsou výborné, bez obilovin, bez kuřete a když si přečtete složení, dostanete na ně určitě chuť i Vy. Vyrábí mnoho receptur i pro malá plemena. Jsou poměrně dost drahé, ale u ne příliš velkých psů se cena krmiva určitě nevyšplhá k tak astronomickým částkám jako u plemen značné velikosti. Být Vámi, šla bych do toho - Wolfsbluti pomáhají s regenerací po nekvalitním krmení velice rychle.
http://shop.wolfsblut.cz/small%20breed.

3.4.2016 13:11
alcerina

XXX.XXX.2.192

Diky za tip! Máme možnost nakupovat přímo v Německu a koukala jsem, že tam je cena trošku lepší takže vyzkoušíme!

Přidejte reakci

Přidat smajlík