Granule ryba-nejvyšší obsah masa?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2016 10:15
ketlin

XXX.XXX.204.32

Dobrý den,
poradíte granule s vysokým obsahem masa? Nejlépe ryba, ale kromě kuřete může být jakékoliv.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.8.2016 08:34

Eden ryba - 46%
Eden country - 39%
Purizon fish - 38%
Purizon jehně + losos - 30%
Akela 80/20 fish - 41%
Wolfsblut wild pacific - 31%.

6.9.2016 12:41
Trish Trish

XXX.XXX.36.3

ketlin napsal(a):
Dobrý den,
poradíte granule s vysokým obsahem masa? Nejlépe ryba, ale kromě kuřete může být jakékoliv.

Když nepočítám Zwipeak a jiná sušená masa, tak granule s nejvyšším obsahem masa, co mě napadají, jsou AATU - měli by mít 80% masa a vyrábí se v rybím i jiném provedení.

8.9.2016 12:30

Trish Trish napsal(a):
Když nepočítám Zwipeak a jiná sušená masa, tak granule s nejvyšším obsahem masa, co mě napadají, jsou AATU - měli by mít 80% masa a vyrábí se v rybím i jiném provedení.

Aatu má cca 46% masa.
Proto, že z čerstvého lososa se ztratila voda a v granulích zůstalo ne 51, ale 17%.

Ještě Real Nature sladkovodní ryby..také něco kolem 50% ryb.

16.12.2016 11:11
Kačka_Novotná

XXX.XXX.134.148

Za mě mohu doporučit krmivo od Optimanovy - má 70% masa - třeba z lososa. Ale najdete u nich i drůbeží apod.

21.12.2016 16:54

Kačka_Novotná napsal(a):
Za mě mohu doporučit krmivo od Optimanovy - má 70% masa - třeba z lososa. Ale najdete u nich i drůbeží apod.

Nenene.
Optimanova salmon má 38% masa a nejhorší verzi tuku, kterou tam mohli narvat, samozřejmě konzervace chemií + mraky soli.

22.5.2017 19:34
Kačka_Novotná

XXX.XXX.143.203

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nenene.
Optimanova salmon má 38% masa a nejhorší verzi tuku, kterou tam mohli narvat, samozřejmě konzervace chemií + mraky soli.

Toj sem nevěděla. Odkud to máte? Můžete mi tu sem dát odkaz na rozbor?

notregistered

27.5.2017 19:38
notregistered

XXX.XXX.211.139

Kačka_Novotná napsal(a):
Toj sem nevěděla. Odkud to máte? Můžete mi tu sem dát odkaz na rozbor?

Čerstvé maso má kolem 70% vody. Granule 9%. Zjednodušeně - čerstvé dělte třemi a máte skutečný obsah masa.
40 čerstvého je 13,3%. + 25% sušeného = 38...39% masa.
+ "oleje a tuky" výborná surovina, možná tak na topení
+ ochránce "vodní kámen to je prevít" + další dvě soli

= blbost
a smrdí.

notregistered

27.5.2017 19:38
notregistered

XXX.XXX.211.139

Teda nevím kam se díváte Vy, já na složení.

3.8.2017 09:58
Kačka_Novotná

XXX.XXX.143.203

notregistered napsal(a):
Teda nevím kam se díváte Vy, já na složení.

Teda nevím, kam se diváte Vy, ale já se dívám také na složení. Mám doma pytel. A počítat umím. Co se vlastně snažíte mi dokázat je že moje granule jsou šmejd, stejně jako všechny ostatní a psi jsou všichni vlci a měli by se krmit jen čerstvým masem? Nesnažím se Vás nijak urážet, vážně mě to zajímá.

wofwof

4.8.2017 19:34
wofwof

XXX.XXX.211.195

Kačka_Novotná napsal(a):
Teda nevím, kam se diváte Vy, ale já se dívám také na složení. Mám doma pytel. A počítat umím. Co se vlastně snažíte mi dokázat je že moje granule jsou šmejd, stejně jako všechny ostatní a psi jsou všichni vlci a měli by se krmit jen čerstvým masem? Nesnažím se Vás nijak urážet, vážně mě to zajímá.

Psi nejsou vlci už minimálně 30 tisíc let.
Granulí je hodně, lze vybrat to nejlepší, je jich dost a tak nemusíme dělat kompromisy.
A mezi ty nej opravdu nepatří Optimanova s moučkou a tukem z odpadu. Obě tyto suroviny obsahují škodlivé antioxidanty.
Když granule, tak aby neškodily, pes je jí každý den, tak ať má to nejlepší.
Čerstvé a sušené maso v rozumné výši, lepší příloha, žádná skrytá zlá chemie, přiměřeně sacharidů, ne moc rostlinných bílkovin a tuků.
Ani cena nerozhoduje.
Snažím se najít jen to nejlepší, pes si to přece zaslouží.

Zkuste přečíst
https://ulozto.cz/!rjyOE4Onburo/navod-granulemeg-pdf

Obzvlášť věnujte pozornost konci dokumentu. Čísla nejsou vše.
Hezký víkend smajlík

16.8.2017 13:30
Kačka_Novotná

XXX.XXX.134.148

wofwof napsal(a):
Psi nejsou vlci už minimálně 30 tisíc let.
Granulí je hodně, lze vybrat to nejlepší, je jich dost a tak nemusíme dělat kompromisy.
A mezi ty nej opravdu nepatří Optimanova s moučkou a tukem z odpadu. Obě tyto suroviny obsahují škodlivé antioxidanty.
Když granule, tak aby neškodily, pes je jí každý den, tak ať má to nejlepší.
Čerstvé a sušené maso v rozumné výši, lepší příloha, žádná skrytá zlá chemie, přiměřeně sacharidů, ne moc rostlinných bílkovin a tuků.
Ani cena nerozhoduje.
Snažím se najít jen to nejlepší, pes si to přece zaslouží.

Zkuste přečíst
https://ulozto.cz/!rjyOE4Onburo/navod-granulemeg-pdf

Obzvlášť věnujte pozornost konci dokumentu. Čísla nejsou vše.
Hezký víkend smajlík

Zdravím,
netvrdím a nikdy jsem netvrdila, že psi jsou vlci a že Optimanovy jsou to nejlepší co jde vybrat. Pouze jsem reagovala na arogantní větu tady nahoře od kolegy neregistrovaného.

Dotaz byl na granule s rybím masem, pro mě jsou v cenové relaci kterou si můžu dovolit zrovna Optimanovy tak jsem se ozvala. ne každý může kupovat 11kg pytel za 1600kč. navíc naše čubina potřebuje zvykat hodnně pomalu.

Díky za odkaz, podívám se na něj.
Pěkný den :).

17.8.2017 08:14

A o kterých optimanova rybích je řeč ? sensitive salmon grain free stojí 1600kč/12kg
simpsons puppy salmon 1119/12kg
purizon ryba 1099/12kg
nd codfish 1150/12kg, fish orange 1600/12kg, pumpkin 1540..
wolfsblut alaska salmon 1650/15kg, cold river 1650/15kg, wild pacific 1800/12kg

nejlepší simpsons, codfish, wolfsblut..aj vypadají nejlevnější
ale otázka byla na nejvyšší obsah masa
to je pořád eden, akela, aatu (ano, aatu jsou drahé zbytečně) a zbytek mají přes třetinu
a to stačí
nejde jen o čísla, ale o kvalitu surovin.

Přidejte reakci

Přidat smajlík