Primordial Pet Food granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2016 10:21
bery25

XXX.XXX.50.46

Dobry, pozna niekto tieto granule PGF Adult Buffalo & Mackerel 12kg od primordial, mohol by sa k nim niekto vyjadrit podla zlozenia.dakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.10.2016 22:11

Zrovna se na ně dívám jako na novinku. Jen tedy u mě by neprošel kuřecí tuk a mám podezření, že "kvasnicový produkt" může být zakuklený glutaman sodný (glutamáty mohou být obsaženy i pod názvem bílkovinný hydrolyzát, sójový hydrolyzát, hydrolyzované proteiny, kvasničný extrakt...). Složení v angličtině nikde, vyběhlo na mě pouze ČR a na stránkách výrobce (Mister Pet) vidím jen statickou stránku s vlky bez informací, což důvěru moc nebudí.

2.10.2016 09:00
bery25

XXX.XXX.50.46

Dakujem pekne, no zobral som jedno vrece na skusku, doteraz som mal taste, bernak ma po krmive peknu srst ale potrebujem nieco vyzivnelsie, nejak nemoze pribrat a zje ako za dvoch, neviete mi nejake poradit, granule kupujem od hajek pet food.

2.10.2016 11:09

To spíš vzneste dotaz na diskuzi "Psi", kde jsou i chovatelé berňáků (dejte plemeno hned do nadpisu). Nemám zkušenosti s velkými psy, můj pažravý menší střeďák má rychlejší trávení a nevyhovuje mu kuře v granulích a obilí už vůbec ne. Sedí mu Barking Heads Grain Free, ale ty by vás vyšly dost draho, pokud by vůbec byly vhodné. U "psů" se určitě najde někdo, kdo poradí. ;).

2.10.2016 12:00
bery25

XXX.XXX.50.46

Ok, dakujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík