Brit care nebo Pro plan

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2017 15:53
Robinka

XXX.XXX.81.206

Přemýšlím nad granulemi proplan a brit care. Nevíte které jsou lepší. A jaké jsou vaše zkušenosti s těmito granulemi.Nebo doporučujete jiné.
P.s. mám šeltie.

11.8.2017 12:23
Clary

XXX.XXX.1.20

Rozhodně Brit care. Stačí si zadat do googlu složení těchto dvou granulí a uvidíte rozdíl.

Brit Care Adult Small Breed Lamb & Rice:
Složení: jehněčí masová moučka (40%), rýže (36%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly), sušená jablka, lososový olej (2%), přírodní chuť, pivovarské kvasnice, schránky mořských korýšů (zdroj glukosaminu,260 mg/kg), extrakt z chrupavky (zdroj chondroitinu,160 mg/kg), mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), ovocný a bylinný extrakt (rozmarýn, hřebíček, citrusy, kurkuma,150 mg/kg), fruktooligosacharidy (100 mg/kg), juka schidigera (100 mg/kg), inulin (90 mg/kg), ostropestřec mariánský (Silybum marianum) (75 mg/kg).

Proplan
Složení: kuřecí maso (20%), rýže (18%), kukuřičný lepek, dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřice, živočišný tuk, pšenice, vedlejší živočišné výrobky, řepná dužina, rybí tuk, sušená vejce, pivovarské kvasnice, mlezivo, vitamíny a minerály

Pokud byste chtěla zkusit něco dalšího, tak zkuste Carnilove, Trainer nebo Wellness Core.

pyr

11.8.2017 18:14
pyr

XXX.XXX.25.153

Granulí je spousta, jen kouknout na složení...a co maso? nechcete to zkusit? :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2017 18:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

S Carnilove ani Wellnes core si nepolepšíte.
Koukněte na ND codfish a chicken, Purizon adult, Simpsons puppy, Wolfsblut, Eden, Canagan, Devoted, Barking Heads.
V čem je rozdíl, na první pohled.
Čerstvé a sušené maso, žádná ani skrytá zlá chemie, přiměřeně přílohy, žádné zbytečnosti, žádné nevhodné suroviny.
Samozřejmě nejlepší je maso. Ale když už granule, tak pořádné.

11.8.2017 19:57
Robinka

XXX.XXX.222.159

Děkuju za nápady. Ještě jednou se pořádně podívám na složení. O masu jsem taky přemýšlela, ale nevím jestli bych nato přes týden měla čas, nejspíš jí budu dávat maso o víkendech, kdy mám víc času.

Balasova.lu

7.10.2017 21:17
Balasova.lu

XXX.XXX.95.137

Zaprvé, je třeba si uvědomit, že máte psa a ne slepici. Brit Care super hodně se zlepšili. ProPlan šrot pro slepice. Super zkušenosti mám i s Taste of Wild, ND, Orijen, Acana :).

12.11.2017 10:19
zd.velsumka

XXX.XXX.62.38

Robinka napsal(a):
Přemýšlím nad granulemi proplan a brit care. Nevíte které jsou lepší. A jaké jsou vaše zkušenosti s těmito granulemi.Nebo doporučujete jiné.
P.s. mám šeltie.

Na porovnanie.

3.12.2017 00:24
luuuca

XXX.XXX.41.206

Clary napsal(a):
Rozhodně Brit care. Stačí si zadat do googlu složení těchto dvou granulí a uvidíte rozdíl.

Brit Care Adult Small Breed Lamb & Rice:
Složení: jehněčí masová moučka (40%), rýže (36%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly), sušená jablka, lososový olej (2%), přírodní chuť, pivovarské kvasnice, schránky mořských korýšů (zdroj glukosaminu,260 mg/kg), extrakt z chrupavky (zdroj chondroitinu,160 mg/kg), mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), ovocný a bylinný extrakt (rozmarýn, hřebíček, citrusy, kurkuma,150 mg/kg), fruktooligosacharidy (100 mg/kg), juka schidigera (100 mg/kg), inulin (90 mg/kg), ostropestřec mariánský (Silybum marianum) (75 mg/kg).

Proplan
Složení: kuřecí maso (20%), rýže (18%), kukuřičný lepek, dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřice, živočišný tuk, pšenice, vedlejší živočišné výrobky, řepná dužina, rybí tuk, sušená vejce, pivovarské kvasnice, mlezivo, vitamíny a minerály

Pokud byste chtěla zkusit něco dalšího, tak zkuste Carnilove, Trainer nebo Wellness Core.

Jděte se vycpat do petcentra.

LussyB

25.11.2019 11:47
LussyB

XXX.XXX.126.100

Určitě Brit Care, pes není slepice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík