Chci se zeptat na granule. Mám doma dvoje granule pro mojí 6 měsíční fenečku a nevím jaké ji mám dávat. Buď od značky Pedigree které jsou celkem drahé ale jsou velmi kvalitní ale mé fenčce moc nechutnají. A pak ještě od značky Bono které stojí tak 15kč a moc kvalitní asi nejsou ale moc ji chutnají. A nevím jaké jsou pro ni lepší?
Jeana12

XXX.XXX.142.11
Ani jedny tyhle značky jsou největší odpad na našem trhu. Schválně se podívejte na podíl masa nebo celkově živočišné složky, tohle jsou granule pro vegetariány, né pro rostoucí zvíře.
Rosállie_1
napsal(a):
A jaké ji teda mám dávat granule?
žádné vyrobené tepelnou extruzí
o trochu lepší jsou za studena lisované
a nej je přirozená syrová strava
pro štěně je nejdůležitější pestrá a kvalitní strava, založená na základních a pokud možno neupravovaných komponentech. Tedy syrové maso, vnitřnosti, kosti na žvýkání, vejce, syrová či dušená zelenina, ovoce, dobře stravitelné přílohy (těstoviny, rýže, brambory, pohanka apod.). Na granule zapomeňte, pokud žijete v normální civilizované domácnosti, tj. máte k dispozici ledničku a mrazák. Pak žádné granule nepotřebujete, a rozhodně je nepotřebuje ani vaše štěně.
lupus4
napsal(a):
žádné vyrobené tepelnou extruzí
o trochu lepší jsou za studena lisované
a nej je přirozená syrová strava
pro štěně je nejdůležitější pestrá a kvalitní strava, založená na základních a pokud možno neupravovaných komponentech. Tedy syrové maso, vnitřnosti, kosti na žvýkání, vejce, syrová či dušená zelenina, ovoce, dobře stravitelné přílohy (těstoviny, rýže, brambory, pohanka apod.). Na granule zapomeňte, pokud žijete v normální civilizované domácnosti, tj. máte k dispozici ledničku a mrazák. Pak žádné granule nepotřebujete, a rozhodně je nepotřebuje ani vaše štěně.
přesně, ale záleží jestli jste třeba v menším bytě tak mít místo v ledničce i pro psa může být problém. pokud jste ale někde v domečku tak bych jí dopřála taky co nejvíc té živočišné neupravené stravy :)
Dobrý den, souhlasíme s ostatními. My jsme krmili Yoggisem chtěli jsme jim dopřát to nejlepší. Ale dávat 2 tis. za pytel který vydržel 3 týdny bylo na náš rozpočet docela dost. ( Ano už slyšíme ty inteligenty. Tak jste si neměli pořizovat 3 pejsky když na to nemáte. Bla bla bla :-) ) každopádně teď krmíme značkou Gemon a mícháme jim do toho konzervy zn. Sokol Falco a nijak neztrácejí. Moje babičky měli pejsky a krmili je vším co měli doma a z vyprávění slyším " jo Pajda ta tu snami byla 15 let " . Takže tak či tak.A naše peněženka je víc spokojená. Takže na jednu stranu chápu potřebu krmit pejsky tím nejlepším ale taky mít hlavně na to .