Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2018 20:20
Mono

XXX.XXX.68.228

Dobrý den, ahoj.
Potřebuji poradit.Dnes (12.3.), mi začala korelka snášet vajíčka.Samečka máme od vánoc, a holčina
už delší dobu prolézá všechno, kam se vejde.A že toho je dost.Dnes snesla první, a asi za třičtvrtě hodiny další.Bylo to dost rychle, a navíc většinou snáší v dubnu.Prosím o radu, nikdy to nedělala.Děkuju.

Neregistrovaný uživatel

13.3.2018 01:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

sice nevim kdo vam rek nesmysl ze samice snasi v dubnu.korely snasi celorocne, ale svedomity chovatel je nechava odchovavat jaro- leto. Budete se divit ale jsou i taci co uz maji mlade i ve venkovnich volierach.Nesundali na zimu budky a korely snaseli a i v mrazech vysedeli, ja osobne nedoporucuji ale kazdeho vec. No a jakou radu chcete?nechapu vas dotaz, mate par a budou snaset i samice samotne.

13.3.2018 14:04
vmakovicky

XXX.XXX.60.198

Niekedy samičky, keď nemajú možnosť znášky do pripravenej búdky dokážu zadržiavať vajce ale "za třičtvrtě hodiny další" sa mi nezdá.

13.3.2018 14:14
forpus

XXX.XXX.89.198

Mono napsal(a):
Dobrý den, ahoj.
Potřebuji poradit.Dnes (12.3.), mi začala korelka snášet vajíčka.Samečka máme od vánoc, a holčina
už delší dobu prolézá všechno, kam se vejde.A že toho je dost.Dnes snesla první, a asi za třičtvrtě hodiny další.Bylo to dost rychle, a navíc většinou snáší v dubnu.Prosím o radu, nikdy to nedělala.Děkuju.

Nemáte dvě samice?

Přidejte reakci

Přidat smajlík