Korela chocholatá - albino

Prodám Korelu albino - Prodám letošní korele albino. Jsou kroužkované
500 KčNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Tak se ptejte jiste se vam dostane nekolik rad.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Sarinko kde jsi, usnulas nebo jsi dostala upal?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
No tak... kde je ten problem. BBudou se stavet zalety, nebo tam nechteji byt, ci jak to je i s vami?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
ŠárkaK
napsal(a):
Ano chci stavet zálet, ale obavam se toho jak na nej budou reagovat, když nyní byly porad "venku... A hlavně jak je naučit aby dovnitr zaletali sami abych je nemusela zahanet já, to se asi sami nenauci, ze ?
vasi reakci jsem uz dopredu ocekaval, a tak odpovim. korely jsou velmi otuzily ptaci, netreba jim budovat specialni zalety tak jako pro choulostivejsi druhy papousku. nauci se sami, rada davat krmeni v zaletu a jestli je mozne mohu doporucit mirne osvetleni obzvlaste v zimnich mesicich. za dalsi je vhodne v zaletu instalovat budku a dati bidla vyse jak ve venkovni casti voliery. nauci se brzy jsou to velmi chapavi tvorove.
Ja vím, že jsou otužilí... mám je venku už 5 let..., ale pár let budu ještě bydlet s rodičema :) a korely je ráno začínají štvát díky jejich ranímu řevu. A hlavně bydlíme mezi staršími sousedy. Tak to chci vyřešit alespoň zálety. Tak super. Byly by tam s andulama s těma to, ale bude asi horší
Osvětlení bude 100%, budky v létě také...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
ŠárkaK
napsal(a):
Ja vím, že jsou otužilí... mám je venku už 5 let..., ale pár let budu ještě bydlet s rodičema :) a korely je ráno začínají štvát díky jejich ranímu řevu. A hlavně bydlíme mezi staršími sousedy. Tak to chci vyřešit alespoň zálety. Tak super. Byly by tam s andulama s těma to, ale bude asi horší
Osvětlení bude 100%, budky v létě také...
Tak at se dari v dalsim chovu, jinak to bude bez problemu. Andulky mam teze v zaletu, a jak pisete kdyz chcete mit vice klidu je toto reseni dobre.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
ŠárkaK
napsal(a):
Chováte ještě nějaké australské papoušky ?
Nerad bych to tady rozvadel ano, vseobecne se da rici od andulek po kralovske.10druhu australie a dva druhy africkych.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
ŠárkaK
napsal(a):
Tak mi odepiste do zpráv, již jsem vám psala a neodepsla jste...
Uz jsem napsal, prominte ale ja spravy nectu. Jsem nazoru ze lepsi je osobni kontakt nebo zadny. tady pouze muzu trochu poradit.