Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2018 16:49
Nikol123

XXX.XXX.56.235

Dobrý den,mám doma zhruba týden korelu chocholatou, jsou jí - 2 měsíce. První dny byla úplně zlatá, ale poslední dobou začala jaksi divně chrčet....trhá to uši. Někde jsem se dočetla, že si takhle ručně dokrmené korely říkají o potravu, ale ona porpavdě většinu času jen jí, nemyslím si, že by měla hlad. Jakmile přijdu domů, je nadšená a chce jít ven z klece, když ji vypustím, je chvíli v pohodě a potom začne okusovat řetízek, náušnice nebo nabíječku (což jí pochopitelně odpírám, protože naušnice mě bolí a nabíječka je prostě nabíječka) a potom to začne. Začne chrčet, je nepříčetná a pořád se snaží dobývat k náušnicím nebo nabíječce. Je naučená, že když ji pohladím po břiše, stoupne mi na prst, ale v tomhle stavu to absolutně nevnímá a ruku kouše (ne bolestivě, spíš tak jako výhružně). Jakmile ji dám na klec, je klid, hraje si, nebo jde zase jíst. Už nevím co mám dělat, prosím pomozte mi.

19.9.2018 20:50
Alkonost

XXX.XXX.254.248

rika si tak o pozornost, zrejme ji ze socialniho hlediska nestaci jak se ji venujete... skuste ji treba naucit nejaky povel, hru nebo neco a za odmenu ji podrbat musite si uvedomit ze ste ted po rodicich jediny zivy spolecnik co ma

19.9.2018 22:52
Nikol123

XXX.XXX.56.235

Já vím, že asi byla zvyklá na jiný režim, ale hned jak přijdu domů, mám ji celou dobu puštěnou a když je v tomhle stavu, nechce si hrát a už vůbec ne se cokoli učit, nevím jak se jí mám víc věnovat Jediná doba kdy je v klidu, je když jí, sedí na kleci nebo mě na rameni a chodíme po domě, ale celý den taky chodit nemůžu

Přidejte reakci

Přidat smajlík