Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2018 14:12
Parrotlover

XXX.XXX.165.128

Prosím nevedel by mi niekto poradiť ohľadom mojich koriel? Máme ich 1 a pol roka, každý deň im dávam do voliery ovocie, zeleninu už od prvého dňa keď sme ich odkúpili ale nikdy sa ovocia ani zeleniny nedotkli... Nevedel by mi niekto prosím poradiť? (Korely boli odkupené 5 dní po tom čo vyleteli z búdky) Za všetky odpovede vopred ďakujem.

8.10.2018 15:33
Kokr

XXX.XXX.85.112

Parrotlover napsal(a):
Prosím nevedel by mi niekto poradiť ohľadom mojich koriel? Máme ich 1 a pol roka, každý deň im dávam do voliery ovocie, zeleninu už od prvého dňa keď sme ich odkúpili ale nikdy sa ovocia ani zeleniny nedotkli... Nevedel by mi niekto prosím poradiť? (Korely boli odkupené 5 dní po tom čo vyleteli z búdky) Za všetky odpovede vopred ďakujem.

Pět dní po tom co vyletěly z budky je moc brzo je prodávat. Já je odstavím až po 14 dnech, to už jsou plně samostatné. Ale to není důvod proč nežerou jablko a mrkev. Zkuste jim je nastrouhat, mě je taky neberou v celku, ale v míchanici ano. Jinak krmím směsí pro střední papoušky.

8.10.2018 16:41
Parrotlover

XXX.XXX.165.128

Kokr napsal(a):
Pět dní po tom co vyletěly z budky je moc brzo je prodávat. Já je odstavím až po 14 dnech, to už jsou plně samostatné. Ale to není důvod proč nežerou jablko a mrkev. Zkuste jim je nastrouhat, mě je taky neberou v celku, ale v míchanici ano. Jinak krmím směsí pro střední papoušky.

Ďakujem vyskúšam to.

11.10.2018 19:46
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Parrotlover napsal(a):

Už Vám poradili a já jen dodám, že některé korely moc ovoce neberou. Vůbec se tím netrapte, zrní hlavně moučnatá semena a zelené pampelišky /pupava/ ptačinec a odkvetlé trávy stačí. Budou zdravé i bez ovoce a zeleniny.

1.10.2020 22:06
Mario_cz

XXX.XXX.145.67

Je možné nastrouhanou mrkev a jablko přimíchat do směsi? 😇

Přidejte reakci

Přidat smajlík