Mladé Korely

Prodám Korelu chocholatou - Mladé Korely z venkovní voliéry, vhodné do chov...
300 Kč
Xvercax
napsal(a):
Dobry den chtela jsem se zeptat na radu mam rucne dokrmenou korelu a moc neleta kde ji posadim tam ji najdu nevi nekdo cim to muze byt. Klec ma otevrenou cely den a nebo sedi na klaciku mimo klec a nepohne se. Zere sama pekne.
Fotka by nebyla? Nevím, kdo by jinak na tohle seriózně odpověděl.
Trošku mi vrtá hlavou, proč ručně dokrmovat malou korelku, vždyť jsou to zvědaví, kontaktní papoušci.....ale to je vaše věc,
Dejte tu fotku.
Co když je to třeba převlečený kereru?
https://echo24.cz/a/SLCbw/operenec-se-opiji-tak-az-pada-ze-stromu-novozelandane-zvolili-holuba-ochmelku-ptakem-roku
zbosace
napsal(a):
Vaša korelka bola pravdepodobne nesprávne odchovana. Buď bola prekrmovana, preplnené volátko, strata stability alebo bol zanedbaný tréning letu už v utlom veku.
Tak to bych tedy vůbec neřekla. Pokud byla chována s andulkama, tak bych to tipla na cirkoviry, tedy špatné opeření, ale proto je nutná ta fotka nebo jí něco bolí, proto nelétá. Nemusí to být křídlo, ale klidně nožka (nemůže se odrazit). Jestli chcete zjistit více, dejte fotku, já osobně bych už dávno byla u veta.Jinak dokrmovat korelu je nesmysl až blbost.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
To je zase narez
mspacil
napsal(a):
Můžete mi vysvětlit proč je blbost dokrmovat korelu?
Protože se jedná o malého papouška, kterého lze při trpělivosti snadno ochočit. Já bych dokrmovala pouze tehdy, pokud je to vysloveně nutné. Tedy při ohrožení mláďat smrtí. Např. já dokrmovala několik hnízd andulek po páru, který svoje mláďata škubal. Neměla jsem jiný pár, pod které bych mladé mohla podložit. Asi tak.
Ma tendenci letet jen dolu nahoru nikoliv. Dokrmovana byla z duvodu uletnuti samice. Druhy par mel 7 mladat proto jsem jim ho nepridaval
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.142.1
Ze by chovatel nepoznal ze korela nema letky! jak je to mozne?
Vcera jsem si procitala hodne clanku a diskuzi s priznaky bfd a prohlížela jsem ji peri detailne a na dvou ocasnich perach ma tohle je to opravdu bfd?