Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2019 12:45
ivanaturacova

XXX.XXX.220.231

Dobri den vie mi niekto poradit preco mi vzdy uhynie len samicka ?To uz je 3 a neviem pricinu.Pred dvoma tyzdnamisom si zohnala 1 parik a 1 samicku a zas mi jedna uhynula.

18.2.2019 14:49
kubanec

XXX.XXX.103.242

Nevim co poradit tak se na to vyprdni a začni chodit za holkama a nebo na pivo

18.2.2019 17:52
bayka

XXX.XXX.0.70

kubanec napsal(a):

No, myslím, že jsi zplodil dost trapnou odpověď! No a spíš by měla chodit za klukama, si myslím.

18.2.2019 18:23
kubanec

XXX.XXX.103.242

No chtěl jsem to jen posunout dopředu když nikdo nereagoval že je to slečna nebo pani jsem si nevšiml

18.2.2019 18:32
luki10000

XXX.XXX.243.12

kubanec napsal(a):

Nechcem vás uraziť, ale opica by lepšie reagovala...

18.2.2019 18:33
luki10000

XXX.XXX.243.12

Chovateľ trouba... Ale asi len trouba...

18.2.2019 18:37
kubanec

XXX.XXX.103.242

Tak poraďte vy chytraci a nekritizujte

18.2.2019 18:41
kubanec

XXX.XXX.103.242

Celou dobu si toho tematu nikdo nevšímal a když tam ze srandy něco napíšu tak hned bouřlivé reakce ale stejně nikdo neporadil

18.2.2019 19:12
luki10000

XXX.XXX.243.12

kubanec napsal(a):
Celou dobu si toho tematu nikdo nevšímal a když tam ze srandy něco napíšu tak hned bouřlivé reakce ale stejně nikdo neporadil

Keď máte napísať takúto blbosť, radšej nepíšte nič!

18.2.2019 19:45
kubanec

XXX.XXX.103.242

A neporadi a neporadi

18.2.2019 22:35
SGY

XXX.XXX.146.186

ivanaturacova napsal(a):
Dobri den vie mi niekto poradit preco mi vzdy uhynie len samicka ?To uz je 3 a neviem pricinu.Pred dvoma tyzdnamisom si zohnala 1 parik a 1 samicku a zas mi jedna uhynula.

Dobrý den.
Nově koupenou samičku jste dávala k samci, který už tam nějaký čas byl?
Pokud ano, proháněl ji a napadal? Pustil ji ke krmení a k vodě?

Poslední nově koupenou trojici jste dala celou do jednoho prostoru?
Byli to zcela cizí ptáci nebo jste kupovala párek společně a k nim cizí samičku?
Pokud ano, která ze samiček padla? Napadala ji ta dvojice? Nechali ji nakrmit a napít?

V jak velkém prostoru je máte?
Máte je uvnitř nebo ve venkovní voliéře? Šla nová samice do stejného prostředí (venkovní x vnitřní, velikost, krmení)?

Bylo by možné nově zakoupenou samici nechat nějaký čas v sousedním boxu vedle samce tak, aby na sebe viděli, ale nemohli se ohrozit (zpěváci umí být docela agresivní)?
Pokud ano, pak po nějakém čase až si na sebe zvyknou je vpustit společně do jiného prostoru, kde nebude ani jeden pták "domácí", dát dvojmo misky s krmením i s vodou a dostatečně daleko od sebe.

U sebe jsem takový problém ještě neřešil, ale při vpouštění odstavovaných mladých do společné proletovačky "nově příchozích" dávám vždycky několik - nikdy jedno nebo dvě, aby "starousedlíci" museli dělit svou pozornost na více stran. Taky tam mám několik misek s krmením (i když zpočátku je větší množství nezkonzumovaného zrní) a větší počet bidel, aby "starousedlíci" nenaháněli nové pouze na pletivo.

Ať se zadaří!

19.2.2019 07:05
90kuko

XXX.XXX.37.191

SGY napsal(a):
Dobrý den.
Nově koupenou samičku jste dávala k samci, který už tam nějaký čas byl?
Pokud ano, proháněl ji a napadal? Pustil ji ke krmení a k vodě?

Poslední nově koupenou trojici jste dala celou do jednoho prostoru?
Byli to zcela cizí ptáci nebo jste kupovala párek společně a k nim cizí samičku?
Pokud ano, která ze samiček padla? Napadala ji ta dvojice? Nechali ji nakrmit a napít?

V jak velkém prostoru je máte?
Máte je uvnitř nebo ve venkovní voliéře? Šla nová samice do stejného prostředí (venkovní x vnitřní, velikost, krmení)?

Bylo by možné nově zakoupenou samici nechat nějaký čas v sousedním boxu vedle samce tak, aby na sebe viděli, ale nemohli se ohrozit (zpěváci umí být docela agresivní)?
Pokud ano, pak po nějakém čase až si na sebe zvyknou je vpustit společně do jiného prostoru, kde nebude ani jeden pták "domácí", dát dvojmo misky s krmením i s vodou a dostatečně daleko od sebe.

U sebe jsem takový problém ještě neřešil, ale při vpouštění odstavovaných mladých do společné proletovačky "nově příchozích" dávám vždycky několik - nikdy jedno nebo dvě, aby "starousedlíci" museli dělit svou pozornost na více stran. Taky tam mám několik misek s krmením (i když zpočátku je větší množství nezkonzumovaného zrní) a větší počet bidel, aby "starousedlíci" nenaháněli nové pouze na pletivo.

Ať se zadaří!

Dobra a vystyzna rada .

19.2.2019 08:43
ivanaturacova

XXX.XXX.220.231

Ďakujem vam velmi pekne za radu mam este jednu samicku tak ju dam osobitne.Volieru vonku mam velku š.v.h 2m x2m x1m.

19.2.2019 09:22
forpus

XXX.XXX.243.130

luki10000 napsal(a):
Keď máte napísať takúto blbosť, radšej nepíšte nič!

Kubánec , anonym pod nickem luki1000 . Co se asi tak dá na takový dotaz poradit? Jen to ukazuje na zoufalost té "chovatelky" a bohužel celého fóra.

19.2.2019 13:24
kubanec

XXX.XXX.247.139

Děkuji forpusovy nemyslel jsem to zle chtěl jsem jen trochu porypnout že by se někdo ozval a poradil dotaz je moc všeobecný nic konkretniho vlastně se ani nedá poradit a chlapci se hned zvostra do mě pustili asi nemaj smysl pro humor

Přidejte reakci

Přidat smajlík