Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dem

16.3.2019 02:50
Dem

XXX.XXX.135.71

Zdravím. Náš 7mi týdenní alex. Malý začal kýchat. Slyším ho denně tak 1x až 2x po sobě si kýchnout, je to opravdu 1 nebo 2x za den. (Vím to, protoze jsem na nemocenske a s papouškem trávím celé dny)
Kýchání je suché. Vadí mu něco? Nechrchlá, nevydává jiné divné zvuky. Prostě jen kýchne. Opakuje se to asi třetí den.
Mám se toho obávat a jít s ním na veterinu? Co mám dělat aby pokud je nastydlý se to nerozvíjelo? Nemohu ho vzít momentálně okamžitě k doktorovi. Prosím poraďte.
Je to normální napr. Protože topíme dřevem tzn. trochu vic se práší? Papoušek je od krbu asi 6m. Krb je malý a v místnosti vedle krbu máme dřevo. Je to ale jediná teplá místnost v domě. Nechci ho dávat jinam. Děkuju

16.3.2019 07:05
misimisi

XXX.XXX.243.14

Teoreticky to může být suchým, prašným prostředím, je ještě mimino. Previdelne vetrejte, do vody na pití dávejte vitamíny nebo grepovy sirup. Do těsné blízkosti klece dejte nádobu s vodou a solí (nejlépe mořskou) pro mírné zvlhčení vzduchu. Pokud by se to zhoršilo, měl by výtok z nozder, raději veterinární. vyhledejte, je fakt ještě malý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík