Korely chocholaté

Prodám Korelu chocholatou - Prodám cca 20x loňské korely, převážně žluté vi...
250 KčAhoj, dovezla jsem nedávno dvě korely, prej pár ale chovatel byl hodně nezkušený - to šlo vidět. No včera jsem je sledovala - přírodní by měla být samice, už podle mramorového ocasu a letek, nicméně vydávala zvuky, které se dají považovat asi za zpěv, je hodně zvídavá a s druhou korelou šermují zobáky, nenazvala bych to krmením. Může to být samice nebo je to mladý samec? Je ze srpna. Děkuju zkušenějších za odpověď :)
na samici to má dost vybarvenou hlavu,ty ocasní péra se vymění později,dnes s těmi mutacemi je to čím dál složitější rozeznat.Když,tak ještě chvíli pozorujte chování(zpěv),zatím to úplně nespěchá,korely jsou mladé a kdysi hnízdily až ve dvou letech,dnes je vše rychlejší.Pak ten samec navíc,uvidíte sama,co to bude dělat,zabít by se neměli,ale dobré to asi taky nebude.U každého to vše funguje jinak
bb-k
napsal(a):
ono to vždy tak rychle nejde ani to počasí jim asi na sexualní aktivitě nepřidá,ale věřím,že to určitě klapne.Nechtěl jsem dělat chytrého,ale vyšlo to,jak jsem naznačil
Moc vám děkuju :) Jsou spolu už týden a bohužel nepozoruju žádný náznak sympatií, i přesto, že jsou ve voliéře dva samečci, ve voliéře mi hnízdí andulky, podávám domáci vaječnou míchanici, máčené zrní, senegalské proso a samozřejmě suchou směs a každý den čerstvou tráva, jitrocel, pampelišku. Mám ještě něco přidat? S korelama nemám žádnou zkušenost, nevím co preferují a co jím vyhovuje, samice by měla být z loňského léta, nevadí ničemu že samci jsou přírodní a straka a ona je bělohlavá? Díky za odpověď.
jak bylo psáno jinde,korela je skromný pták z oblastí,kde toho moc není.Já tam nikdy nebyl,jen co jsem vyčetl,to znamená,že vaše krmení je dostatečné,neli nadstandart.To,že je zbarvena každá jinak ničemu nevadí.Já na některé odchovy čekám desítky let a ne týden a jak jsem už psal výše,korely dospívaly druhým rokem a né v osmi měsicích ,můžou,ale vůbec nejsou povinny letos zahnízdit