Andulky 12/24 - 2/25

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 12/24 - 2/25. Výběr z více kus...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den chtěl sem se zeptát podle vás, kolik by tyto andulce mohlo bejt, je Fialovej, má bílou hlavičku s vlnkovanim, prý se ještě nepřepeřoval. O jakou mutaci se jedná? Tuto fialku sem ještě neměl. Předem, děkuji za odpovědi. Zde zasílam sem fotky andulky. :)
Paní ze zverimexu mně řekla že je Fialová a že tady v Teplicích se vyskytuje hodně málo a ještě sama mi řekla ať ho vezmu, že je zajímavej a zvlaštní. Ale je to asi samec.
Na fotkách možná tak nevypadá, ale je vážně Fialovej ve skutečnosti, musela by jste to vidět na živo :) ty fotoaparáty tak zkresluji a vypadá jak kdyby byla tmavě modra ale není, ja chovám více andulek a tahle je jedina, která je Fialova. Ale mutace by mě zajímala právě taky :))
Tak prý to je Recesivní straka fialová
napsal(a):
Dobrý den chtěl sem se zeptát podle vás, kolik by tyto andulce mohlo bejt, je Fialovej, má bílou hlavičku s vlnkovanim, prý se ještě nepřepeřoval. O jakou mutaci se jedná? Tuto fialku sem ještě neměl. Předem, děkuji za odpovědi. Zde zasílam sem fotky andulky. :)
Je to mladý nepřepeřený samec (tmavomodrý) fialový. Odhaduji tak měsíc vylétěný z budky.
Kdo Vám poradil, že je to recesivní straka???
napsal(a):
Fialová žlutolící, mladý kus.
No ale je víc fialovej, opravdu, na živo by jste musel vidět. Zkušený chovatel (20) let zkušenosti, viděl jí a řekl že je Recesivní straka fialový
Rio
XXX.XXX.9.19
Já už sem jí viděla - takovou mutaci mám doma
napsal(a):
No ale je víc fialovej, opravdu, na živo by jste musel vidět. Zkušený chovatel (20) let zkušenosti, viděl jí a řekl že je Recesivní straka fialový
Toto recesívna straka? Ani náhodou! Ten skúsený chovateľ choval asi sliepky tých 20 rokov, keď Vám toto povedal.
Přidám se také s prosbou o určení mutace. Je to letošní samička, zbarvení podobné andulce zadavatele,jen nemá tak výrazné vlnkování na hlavě.Děkuji
Pro potěšení oka přidávám pár fotek krásných andulek od chovatele ze zahraničí
petajz
napsal(a):
Jojo,barvičky udělají svoje.
Ještě jen pro zajímavost co umí obyč.digi fotoaparát,když se mu chce,a naprosto bez cizího přičinění!
Andulky cervene, ruzove, oranzove atd nikdy nebudou. Andulka nenese žádný "rudý faktor" ani nemůže. Zato černé, nebo hnědé andulky...to už je jiná.
bubanek
napsal(a):
Pro potěšení oka přidávám pár fotek krásných andulek od chovatele ze zahraničí
Našel jsem andulky s fialovou barvou a když se kouknete na profil toho chovatele na Instagramu, tak má víc druhů mutací a chová je v jejich domovině , což je Austrálie. :D