Korely chocholaté

Prodám Korelu chocholatou - Prodám cca 20x loňské korely, převážně žluté vi...
250 KčZdravím, mám tři páry korel a ani jeden zatim nesedí. Mohl by mi tu někdo pomoct s určením pohlaví, jestli nemám špatně sestavěné páry? Vsechny korely jsou už starší. Děkuji
opravdu to jde z těch fotek super poznat,možná na fotce 4-dvě samice a na fotkách 5a6 samci.Já bych navrhoval je dát všechny dohromady a když nějaký pár zasedne nebo se nějak projeví,ostatní oddělit a tak postupovat až do úspěšného konce možná by mohlo zůstat i více páru pohromadě-třeba pozorovat
bb-k
napsal(a):
opravdu to jde z těch fotek super poznat,možná na fotce 4-dvě samice a na fotkách 5a6 samci.Já bych navrhoval je dát všechny dohromady a když nějaký pár zasedne nebo se nějak projeví,ostatní oddělit a tak postupovat až do úspěšného konce možná by mohlo zůstat i více páru pohromadě-třeba pozorovat
Děkuji za radu, možná to bude nejlepší, tak jak říkáte. Ještě bych měla dotaz ohledně korel na poslední fotce. Říkáte, že myslíte , že jsou všichni 3 samci. Už dvakrát jsem se k nim snažila dát samičku, ale pokaždé nevydržela ani týden ( nevypadala nijak napadená), myslíte, že by to mohlo být tím, že tam jsou ty samci 3 na jednu samici? Měla jsem totiž zato, že jedna bělohlavá je samice.
ta vlevo je možná samice-třeba pozorovat zpěv.Někomu funguje více páru pohromadě,ale mi to nikdy neklaplo-až letos jsem dal 6ks(3 páry) dohromady,že je budu jak popisuju odebírat a zatím tam zahnízdily všechny v klidu a pohromadě.Chce to fakt pozorovat a sem tam zasáhnout,ale taky většinou co udělám je špatně
Martina00
napsal(a):
Zdravím, mám tři páry korel a ani jeden zatim nesedí. Mohl by mi tu někdo pomoct s určením pohlaví, jestli nemám špatně sestavěné páry? Vsechny korely jsou už starší. Děkuji
Z fotek to nepoznáte. Sledujte chování, každý samec starší 6 měsíců prozpěvuje, cvrliká, ručkuje po bidle, předvádí se, což samice nedělá, ta se projevuje stále stejným hlasem. Vypozorovat a pak oddělit. Chovat po páru, protože i samec sedí na vejcích, střídá se se samicí. Pokud bude samec rušen jiným samcem, nebo dalšími kusy tak vám sedět nebude a snůška se zachladí. Možná někdo chová víc párů společně, ale to musí být velká voliera, aby se páry nerušily, a budky hodně od sebe.
Děkuji, tak je to vše, tak jak jsem myslela. Zkusim je dát tedy jenom po jednom páru. Ještě byste mohl kouknout na tuhle, u te teď dost váhám.