VOLIERA 6 ks

Prodám Korelu chocholatou - prodám volieru o rozměrech 6m x 5,5m. 6 ks boxů...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Hlavne korela a zako alebo kakadu maju kazdy ine naroky na potravu, to znamena ze kazdy ma one zlozky krmiva. Ale so zakom by som korely moc nedaval. Ja ich mam zopar tych zakov a vedia to byt riadne prefikane svine:-)
napsal(a):
Hlavne korela a zako alebo kakadu maju kazdy ine naroky na potravu, to znamena ze kazdy ma one zlozky krmiva. Ale so zakom by som korely moc nedaval. Ja ich mam zopar tych zakov a vedia to byt riadne prefikane svine:-)
Pane, Vy jste odpověděl stručně, výstižně, nikdo Vám nedal hlas.zatím jen já. Dal bych jich deset, kdyby to šlo. Snad Vám i tazatel poděkuje,
Dakujem pan Muldivlacek, snazil som sa strucnejsie i ked sa to da aj rozsirenejsie. Kedze korely su australske papagaje ktore su vynikajucimi letcami a je im prirodzene lietat aj na velke vzdialenosti, zlozky potravy su ine ako u africkych zakov. Ktory lietaju ale aj viac splhaju. Potrebuju stravu s vacsim podielom tukov kde korely by mohli priberat a z toho naberat rozne zdravotne problemy. A kazdy tento druh ma rozne povahy. Sudim len za seba ja mam v hejnu asi 6 kusov zakov vo voliere 4x3x2,2 a je to sranda pozorovat ich. Raz som im tam dal papagaja kralovakeho len na par dni z dovodu renovacie voliery. Tí hajzlici ho nenahanali tak ze po nom lietali ale postupne za nim splhali a nedali mu oddychnut, kazdy ho chcel zobakom otukat:-) chudak kralovak len lietal a nevedel kde ma sadnut:-) a nenechali ho ani nazrat. Zato zakovci maju medzi sebou uzasnu hierarchiu.
Mozno je to ine pri rucne odchovanych jedincoch spolu od malicka, ale za mna to neskusat:-)