Korela mládě 2 měsíce

Prodám Korelu chocholatou - Dobrý den, prodám mládě korely, odchované v do...
300 KčDobry den chovatelia mam otazku mala som 4 rocny parik koriel bohuzial pred 2 tyzdnami mi odisla samicka samcek je to stoho nestastny a mam pocit ze sa upol len na seba stale sedi na zrkadle a nechce sa odneho pohnut iba co sa ide najest a rychlo naspet mam aj dve mladatka jedno bolo ich a jedno som dokupila chcem sa spytat ci je vhodne mu dokupit partnerku v jeho veku alebo mladsiu a ci mate niekto skusenosti s takymto problemom na mlade vobec nereaguje ako keby tam neboli preto neviem co robit je mi luto ked ho vidim a je este moc mlady len sa bojim ci prijme niekoho noveho za rady moc dakujem
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kupte mu noveho nebojte sa prijme bez problemov. Kupte min rocnu samicku a budete mat vystarane.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Kupte mu noveho nebojte sa prijme bez problemov. Kupte min rocnu samicku a budete mat vystarane.
Aj som si myslela len je problem zohnat starsiu samicu povodne som kupila ale zistila som ze ta samicka ma tak najviac 4-5 mesiacov co je mladsie ako moje mlada 7m. O tu nema zaujem comu celkom rozumiem preto som potrebovala radu ci bude lepsie tak minimalne rocnu dakujem
Pavel506
napsal(a):
Možno sa mýlim nechovam papagáje dlho ale zrkadlá patria do kúpeľní a nie do klientok . Novú samičku kúpte a čas ukáže
Nie je to bezne zrkadlo je to priamo pre exoty zrkadielko s bidlom velmi radi na tom sedavaju aj spia a samec si casto donho spieval bohuzial teraz bez samice tam len cuci a nechce zist :/ ked ho zoberiem tak zacne blaznit