Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2019 21:21
Miroslav7896

XXX.XXX.24.36

Dobrý večer přeji, zase a zase píši ohledně svých korel chovaných v bytě v kleci s budkou pro mimina, chci se zeptat samec leze do budky a tráví tam hodně času je v budce a zpíva v ní, zobáčkem klepe vevnitř do stran jako datel samička ale jen sedí u otvoru ale nikdy tam nevleze, trvá to už docela dlouho takto, chtěl bych proto vědět zda se něčeho nebojí ? Že tam nikdy nejde.
korelky jsou již staré několik let samička 7,samec 8 let, samice byla u chovatelé jako chovná, samec také ale jinde.
pokud mate někdo podobnou zkušenost budu rad za vaše rady.

dík Mira

26.9.2019 22:07
Karel1979

XXX.XXX.172.226

Dobry den,Je to úplně normální, doporučuji odbornou literaturu o chovu korel je tam vše

26.9.2019 22:18
lupus4

XXX.XXX.205.61

hlavně nás Mireček zásobuje rozporuplnými informacemi viz

mam doma korelu kterou jsem zakoupil ve zverimexu chci ji na chov, prodavačka říkala že má 4 měsíce nevím z 6.9.2019 21:32

to ani ne za 3 týdny zestárla 0,1 o 6let

26.9.2019 22:28
Miroslav7896

XXX.XXX.24.36

Dobrý večer, ted se bavíme o samičce lutino prosím.

29.9.2019 16:13
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

papoušci se nehnízdí v jakoukoliv roční dobu. Já bych oddělal budku a nechal je zvyknout si na sebe a dal bych jim budku až na jaře. Někdy v dubnu, snad to pak vyjde a dočkáte se odchovu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.9.2019 12:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

corvuscorax napsal(a):
papoušci se nehnízdí v jakoukoliv roční dobu. Já bych oddělal budku a nechal je zvyknout si na sebe a dal bych jim budku až na jaře. Někdy v dubnu, snad to pak vyjde a dočkáte se odchovu.

Vůbec bych se toho nebál ...samozřejmě za předpokladu že budou vytvořeny optimální podmínky což v bytě dosáhnout jde tj.samostatna místnost s optimální teplotou prodlužování dne prisvicenim pestrou stravou ...nicméně pokud je zadavatel laik což asi je poslech bych vaši radu 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík