Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.11.2019 14:34

Dobrý deň.
Chcem sa vás opýtať.. Dneska som si kúpila zebričku.. Už som doma mala samčeka ale chcela som aby mal spoločnosť. Tak som išla do zoochhovu a tam ich bolo veľa.. Len jedna bola taká iná a tak som si ju zobrala... No teraz som prišla domov a ako ich sledujem tak si všímam že ma iný zvuk taký skôr spevavy aj trochu iné chovanie.. Možno si len namyslam lebo som bola zvyknuta ňu tu moju starú alebo Môže to byť tým ze to je samička alebo tým že to ani není zebrička?
Ďakujem za odpovede :D

19.11.2019 14:37
abogado

XXX.XXX.37.164

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý deň.
Chcem sa vás opýtať.. Dneska som si kúpila zebričku.. Už som doma mala samčeka ale chcela som aby mal spoločnosť. Tak som išla do zoochhovu a tam ich bolo veľa.. Len jedna bola taká iná a tak som si ju zobrala... No teraz som prišla domov a ako ich sledujem tak si všímam že ma iný zvuk taký skôr spevavy aj trochu iné chovanie.. Možno si len namyslam lebo som bola zvyknuta ňu tu moju starú alebo Môže to byť tým ze to je samička alebo tým že to ani není zebrička?

no bude to tým, že ste si domov namiesto zebričky doniesli pestunku japonsku.

Yettýsek

19.11.2019 16:03
Yettýsek

XXX.XXX.43.186

A co ta plastová bidla? O koupě zvířete ve zverimexu se ani nezmiňuji

19.11.2019 16:56
petajz

XXX.XXX.145.8

Yettýsek napsal(a):

Pérovat evidentního začátečníka za plastová bidla umíte,ale poradit že přírodní jsou mnohem vhodnější neumíte.Vy jste se asi narodil jako všeználek.Zadavateli opravdu jste koupil chůvičku /pestůnku/.Navíc asi ani nevíte pohlaví proto že u chůvek ho poznáte pouze podle zpěvu.Asi by to chtělo domluvit se s prodecjem na výměně.

19.11.2019 20:28
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Dobrý deň.

Paní, už Vám odpověděli.
Jen je šokující, že prodavač prodá jiný druh, než jste požadovala. Jako kamarád zebřičky vám ta chůvička splní přání, na pohlaví nezáleží. Pokud nechcete odchovávat, je to i schůdné řešení. Pokud to bude samička, ta něštěbetá, může snášet vajíčka a na nich sedět. Nic se neděje, jestli se Vám líbí. A dejte jim do klece nějaká stébla, suchou trávu, ať si nosí do toho košíčku, je to jejich přirozenost

19.11.2019 21:26

Yettýsek napsal(a):

Ďakujem za neporadenie 🙃ako ste si mohli/a všimnúť má tam aj umelé aj drevené a aj prírodné bydielka takže nevidím žiadny problém v tom že niesu všetky z dreva... A to že som si ju kúpila zo zverimexu? Nechcelo sa mi hľadať nejakého chovateľa a aj tie zvieratá ktoré sa nie svojou chybou dostali do zverimexu majú právo na milujúcu rodinu aj keď s umelými bydlami🙃🙃

Neregistrovaný uživatel

20.11.2019 12:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Ďakujem za neporadenie 🙃ako ste si mohli/a všimnúť má tam aj umelé aj drevené a aj prírodné bydielka takže nevidím žiadny problém v tom že niesu všetky z dreva... A to že som si ju kúpila zo zverimexu? Nechcelo sa mi hľadať nejakého chovateľa a aj tie zvieratá ktoré sa nie svojou chybou dostali do zverimexu majú právo na milujúcu rodinu aj keď s umelými bydlami🙃🙃

Je škoda,že jste nehledala raději nějakého chovatele a je jich dost,ten by vám určitě neprodal místo zebřičky chůvičku a navíc by poradil.Pokud vás tak dojímají zvířata ve zverimexu tak tam nechoďte-a máte klid.

21.11.2019 00:00

Ja som sa len pýtala ze ci je to zebrička alebo nie... Zistila som že to je pestúnka.. No čo už kúpim si väčšiu klietku alebo ešte jednu a dokupim si jednu zebricku a jednu pestúnka....

Přidejte reakci

Přidat smajlík