Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mi785

9.1.2020 17:17
Mi785

XXX.XXX.12.59

Naše korela snesla tento týden vejce, po dvou dnech další. Jedná se o samotnou samičku bez partnera. Zatím jsme vajíčka dali do misky a chuděrka se snaží na nich sedět. Nechat je tam dokud ji to neomrzí? nebo je raději odebrat? Kupována byla v září s informací, že se narodila v červnu. Zdá se mi to poněkud brzy, ale snesla dva celkem pořádné macky.
Díky za radu

9.1.2020 19:16
Alkonost

XXX.XXX.254.245

Mi785 napsal(a):
Naše korela snesla tento týden vejce, po dvou dnech další. Jedná se o samotnou samičku bez partnera. Zatím jsme vajíčka dali do misky a chuděrka se snaží na nich sedět. Nechat je tam dokud ji to neomrzí? nebo je raději odebrat? Kupována byla v září s informací, že se narodila v červnu. Zdá se mi to poněkud brzy, ale snesla dva celkem pořádné macky.
Díky za radu

radeji bych je nechala, po nejake dobe ji to snad prejde kdyz se vejce nevyklubou. kdyz se daj pryc muze snaset znova a znova, pak jim z toho muze i vyhreznout kloaka nehlede na to ze je to vycerpava

9.1.2020 19:40
z jarda

XXX.XXX.139.214

Zdravím, přesně tak nechat je jí v kleci a ona sama ze snůšky sleze... Jinak by se to opakovalo stále a mohla by uhynout! Zappe

Mi785

9.1.2020 22:05
Mi785

XXX.XXX.137.21

Díky za odpovědi

Přidejte reakci

Přidat smajlík