exotchov
napsal(a):
Jsou to tak strasni rvaci ? ja mam nekolik sezon dva pary spevaku pohromade a odchovavaji. Dal jsem je tam jako mladata a nechal osudu. Nekteri ve vsem hledaji vedu.
Boha to je pár páru co se tak snesou jinak se samci i samice pozabiji to tu radite pěkné hovadiny když máte nějaké drahé mutace zpěváků tak to mám nechat osudu ?nejsem blázen proboha kde je pak seženu když se uklovou do krve
Ja som mal pár čo útočil samec počas odchovu aj na mňa, keď som vošiel do voliéry. Raz mi k nim pri kŕmení preletela z vedľajšej voliéry andulka, ktorú spevák chytil hneď ešte počas letu. Perie len tak lietalo. Musel som ich od seba odtrhnúť, čo ju nechcel vôbec pustiť. Takže taká je moja skúsenosť. Mimo chovnej sezóny boli mierumilovní a na nič neútočili.
sampa ml.
napsal(a):
Boha to je pár páru co se tak snesou jinak se samci i samice pozabiji to tu radite pěkné hovadiny když máte nějaké drahé mutace zpěváků tak to mám nechat osudu ?nejsem blázen proboha kde je pak seženu když se uklovou do krve
Blazen jiste nejste,ale otazka znela jestli se snesou dva pary,ja nemam drahe mutace,mam obycejne. Mnoho chovatelu chova po dvou parech i jine druhy.
exotchov
napsal(a):
Blazen jiste nejste,ale otazka znela jestli se snesou dva pary,ja nemam drahe mutace,mam obycejne. Mnoho chovatelu chova po dvou parech i jine druhy.
Keď nemajú búdky, tak ich tam môžete mať plnú voliéru a nebude žiadny problém, ale akonáhle im dáte búdky uvidíte ten masaker.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
exotchov
napsal(a):
Můžete upřesnit které druhy lze chovat po dvou párech-rád se poučím.Chovám papoušky mnoho let a podle vlastní zkušenosti vím,že u většiny je to v chovnou sezonu velké riziko.Je lepší se tomu vyhnout,teď nemám na mysli andulky, zebřičky a pod.