Alexandr malý, pár

Prodám Alexandra malého - Prodám pár Alexandru malých. Samec- hlava a oca...
5000 Kčkollar
XXX.XXX.175.213
CHOVATELIA POZOR NA PODVODNIKA Z CHYNORIAN VOLA SA DUSAN REVAY,KED VAM PREDA PAPAGAJA OKLAME VAS,PRAVDA JE Z JEHO RECI ASI 10%
2020Natasa
XXX.XXX.3.46
Chovatelia pozor, sú to prefarbené andulky ‼️‼️‼️ 😂🤣😂🤣😂🤣😂
Lola68
XXX.XXX.3.46
POZOR !!!
Niekedy prefarbí aj tchora 👀 😂🤣😂
Je to špekulant !!!
Ja som bol s ním keď kupoval toho Alexandra malého jemu tvrdil,že to je jeho odchov z DNA.Keď sme prišli k nemu DNA nemal a krúžok bol Belgický tak prečo klamal, že je to jeho odchov. On Alexandrov kupuje v zahraničí a potom ich tu predáva a tvrdí, že je to jeho odchov tak nezastávajte je veľký podvodník.Už sa to viacerým chovateľom stalo.
kollar
napsal(a):
CHOVATELIA POZOR NA PODVODNIKA Z CHYNORIAN VOLA SA DUSAN REVAY,KED VAM PREDA PAPAGAJA OKLAME VAS,PRAVDA JE Z JEHO RECI ASI 10%
Upozornit na podvodníka je chvályhodné, ale Vy jste neuvedl jediný fakt, který by podpořil vaše tvrzení. Co když lžete Vy?
Poznáte vůbec tchoře? ( Váš příspěvek z 3. 2. )
Já nikoho z Vás neznám a nyní jako nezávislý čtenář reaguji.
Netrpělivě očekávám Vaše vysvětlení, co vám provedl.
kollar
XXX.XXX.175.213
Dobry den,Kollar v roku 2014 som si kupil od Revaja alexandrov violeta a mave podla jeho reci to mali byt para,dal som spravit DNA a boli to obe samice,teraz som si kupil v roku 19 alexandra opalin tyrkys stepak na hlava chvost a uvidim ci bude stepit ale neverim tomu,dusoval sa ze ma DNA pred kupov,mala DNA ale az po tyzdni po niekolkych telefonatov a to neni klamar???
V roku 2019 ste si kupil, pisete to po niekolkych mesiacoch.
Kupujete vtakov bez DNA, este v roku 2014. Mohol vas chciet oklamat ale nemusel. Mohol byt aj on v domneni, ze je to para.
Ked je podla vas podvodnik, preco ste si od neho kupili znova vtaka?
V com vas podviedol?
Skor nezodpovednost z jeho strany.
Mne sa tiez podarilo kupit vtakov v pare a boli rovnakeho pohlavia, nikoho neobvinujem, ze je podvodnik.
Jamro
napsal(a):
V roku 2019 ste si kupil, pisete to po niekolkych mesiacoch.
Kupujete vtakov bez DNA, este v roku 2014. Mohol vas chciet oklamat ale nemusel. Mohol byt aj on v domneni, ze je to para.
Ked je podla vas podvodnik, preco ste si od neho kupili znova vtaka?
V com vas podviedol?
Skor nezodpovednost z jeho strany.
Mne sa tiez podarilo kupit vtakov v pare a boli rovnakeho pohlavia, nikoho neobvinujem, ze je podvodnik.
Pánové. Jsou poctiví i podvodnící a za svoji vlastní blbost sami platíme.