Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kollar

2.2.2020 09:48
kollar

XXX.XXX.175.213

CHOVATELIA POZOR NA PODVODNIKA Z CHYNORIAN VOLA SA DUSAN REVAY,KED VAM PREDA PAPAGAJA OKLAME VAS,PRAVDA JE Z JEHO RECI ASI 10%

2.2.2020 14:24
Jamro

XXX.XXX.210.216

Co tak sa podpisat? Pisat taketo nieco ako anonym, to svedci o vasom charaktere. Kolko % pravdy je z vasho prispevku?

Dokaz tu nemate, mozete len chciet niekoho ociernit. Dalsich 100chovatelov moze mat na neho iny nazor.

Chovatela nepoznam, ale vadi mi taketo anonymne obvinenie.

3.2.2020 18:27
shorty102

XXX.XXX.18.113

Já poznám velmi dobře Dušana

Mám od něj ptáky co jsou kvalitní a mnoho dalších chovatelů taky
A vždy mám toho ptaka se zárukou
Ale tak lidi závidí pěkně ptáky a hlavně kvalitní
A pokud se vám nelíbí cena tak určitě vám ty ptáky nenutí

2020Natasa

3.2.2020 18:44
2020Natasa

XXX.XXX.3.46

Chovatelia pozor, sú to prefarbené andulky ‼️‼️‼️ 😂🤣😂🤣😂🤣😂

Lola68

3.2.2020 18:52
Lola68

XXX.XXX.3.46

POZOR !!!
Niekedy prefarbí aj tchora 👀 😂🤣😂
Je to špekulant !!!

8.2.2020 18:29
Jozef14

XXX.XXX.44.135

Ja som bol s ním keď kupoval toho Alexandra malého jemu tvrdil,že to je jeho odchov z DNA.Keď sme prišli k nemu DNA nemal a krúžok bol Belgický tak prečo klamal, že je to jeho odchov. On Alexandrov kupuje v zahraničí a potom ich tu predáva a tvrdí, že je to jeho odchov tak nezastávajte je veľký podvodník.Už sa to viacerým chovateľom stalo.

8.2.2020 18:47
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

kollar napsal(a):
CHOVATELIA POZOR NA PODVODNIKA Z CHYNORIAN VOLA SA DUSAN REVAY,KED VAM PREDA PAPAGAJA OKLAME VAS,PRAVDA JE Z JEHO RECI ASI 10%

Upozornit na podvodníka je chvályhodné, ale Vy jste neuvedl jediný fakt, který by podpořil vaše tvrzení. Co když lžete Vy?
Poznáte vůbec tchoře? ( Váš příspěvek z 3. 2. )
Já nikoho z Vás neznám a nyní jako nezávislý čtenář reaguji.
Netrpělivě očekávám Vaše vysvětlení, co vám provedl.

kollar

9.2.2020 16:06
kollar

XXX.XXX.175.213

Dobry den,Kollar v roku 2014 som si kupil od Revaja alexandrov violeta a mave podla jeho reci to mali byt para,dal som spravit DNA a boli to obe samice,teraz som si kupil v roku 19 alexandra opalin tyrkys stepak na hlava chvost a uvidim ci bude stepit ale neverim tomu,dusoval sa ze ma DNA pred kupov,mala DNA ale az po tyzdni po niekolkych telefonatov a to neni klamar???

9.2.2020 16:24
Jamro

XXX.XXX.210.216

V roku 2019 ste si kupil, pisete to po niekolkych mesiacoch.
Kupujete vtakov bez DNA, este v roku 2014. Mohol vas chciet oklamat ale nemusel. Mohol byt aj on v domneni, ze je to para.

Ked je podla vas podvodnik, preco ste si od neho kupili znova vtaka?
V com vas podviedol?
Skor nezodpovednost z jeho strany.

Mne sa tiez podarilo kupit vtakov v pare a boli rovnakeho pohlavia, nikoho neobvinujem, ze je podvodnik.

9.2.2020 17:36
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Jamro napsal(a):
V roku 2019 ste si kupil, pisete to po niekolkych mesiacoch.
Kupujete vtakov bez DNA, este v roku 2014. Mohol vas chciet oklamat ale nemusel. Mohol byt aj on v domneni, ze je to para.

Ked je podla vas podvodnik, preco ste si od neho kupili znova vtaka?
V com vas podviedol?
Skor nezodpovednost z jeho strany.

Mne sa tiez podarilo kupit vtakov v pare a boli rovnakeho pohlavia, nikoho neobvinujem, ze je podvodnik.

Pánové. Jsou poctiví i podvodnící a za svoji vlastní blbost sami platíme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík