Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Emilek

10.2.2020 11:44
Emilek

XXX.XXX.213.165

Dobrý den pořídila jsem papouška žako z druhé ruky od lidí co ho prodávali z důvodu alergie je to krásný 9 měsíční papouščí kluk bohužel jsem se dozvěděla že vůbec není dokrmovaný a je z Pod rodičů původně do chovu já chtěla dokrmovného na mazla nechci ho prodávat jen tak někomu aby se stresoval je polokrtky jenom by mně zajímalo zda by se našel ňaký skušený chovatel žaků který by měl zájem o výměnu chovného samečka za dokrmený ho na mazla děkuji za rady a názory

10.2.2020 12:47
kubanec

XXX.XXX.103.251

Já jsem nikdy neměl štěstí na kupce vždycky přijeli zkušení a nebo nepřijeli vůbec

Emilek

10.2.2020 13:03
Emilek

XXX.XXX.213.165

To mně moc mrzí sou to nádherní papoušci je to můj dlouhý sen pořídit si žaka a konečně se jeden naskytl a já byla štěstím úplně blažená 😊 bohužel i když náš žako dělá pokroky tak furt má tendenci klovat a nenechá na sebe sáhnou což je problém bere pamlsky z úst občas se nechá podrbat na hlavičce dokonce když vidí pamlsek tak už přiletí na ruku ale nenechá se mazlit a to mně trápí chtěla sem mazlíčka naučit ho na kšíry a tet vím že to už nepůjde hrozně se bojí nechci ho prodávat a stresovat ho ale kdyby ho chtěl ňaký skušený chovatel vyměnit za dokrmený miminko bylo by to super 😊

10.2.2020 13:11
kubanec

XXX.XXX.103.251

No pochybuji že s vámi někdo udělá výměnu budete ráda když ho prodáte do chovu a nebo když si ho někdo vezme na ochočeni a bude trpělivější jaká by byla cena jen pro zajímavost

Emilek

10.2.2020 13:20
Emilek

XXX.XXX.213.165

Taky ne doufám že ho někdo vymění protože je to plašan já za něj dala 14 500 neměla bych problém doplatit za dokrmovaný mimčo

10.2.2020 14:24
kareta

XXX.XXX.84.6

Když budete trpělivá a budete se mu hodně věnovat tak papoušek bude do roka umět vše co umí ten ručně dokrmený. Všechno nejde honem honem. Lépe je mět papouška odchovaného rodiči.

Emilek

10.2.2020 14:41
Emilek

XXX.XXX.213.165

Moc děkuji za váš názor určitě to budu skoušet neřekla bych že nejsem trpělivá díky trpělivosti umí to co doposud neuměl jen mně mrzí že má furt tendenci klovnout už je mu 9 měsíců tak se jenom bojím aby se to odnaučil furt je dost lekavý je pravda mám ho asi 14 dní za tu dobu udělal spoustu pokroků jenom kdyby se nechal mazlit a nekloval dofám že aspoň bude hodně mluvit 😅

10.2.2020 14:49
kubanec

XXX.XXX.103.242

Máte ho 14 dní......věnujte se mu a za půl roku budete oba dva spokojeni hlavně nebudete zbrkla a netlačte na něj a když tu budete na diskuzich pátrat tak najdete plno zajimavych věci jako knihy na výcvik atd

10.2.2020 14:57
kubanec

XXX.XXX.103.242

Hodně lidi si myslí že když si přivezou dokrmenyho papouška tak hned vkeze na ruka nechá se hladit atd neni to pravda taky si k vám musí najit důvěru ja měl tři nebyl na ně čas začali štipat a šli z baráku do chovu tak asi tak a to byli dokrmeni......

Emilek

10.2.2020 15:05
Emilek

XXX.XXX.213.165

Vím že nesmím tlačit na pilu a pátrala sem hodně ale moc odpovědí jsem nenašla všude jenom že musí být dokrmený byla sem zbrklá vím to jak sem ho uviděla hned sem se zamilovala a nezeptala na jeho minulost to sme se nemohli přiblížit ani ke kleci jak vrčel ještě ten den co jsme ho převezli k nám se sklidil a si vzal pamlsek z ruky kéž by jste měl pravdu doufám a věřím že se to odnaučí mám práci z domu tak i do budoucna vím že se mu Budu moc plně věnovat.

10.2.2020 15:12
kubanec

XXX.XXX.103.242

Vic informaci najdete na facebuk tady je tvrdé jádro které moc neporadí zkuste najit nějakou skupinu na fcb

10.2.2020 15:21
kubanec

XXX.XXX.103.242

Třeba nějakou skupinu volnoletcu to je teď popularni atd.

Emilek

10.2.2020 15:25
Emilek

XXX.XXX.213.165

Moc by mně pomohlo kdyby se našla diskuze od odborníků nejlíp chovatelů žáků co rádi pomohou a poradí nebo mají podobné skusenosti jinak všem moc děkuji za odpovědi 😀

10.2.2020 15:39
kubanec

XXX.XXX.103.242

Musíte si projit diskuze o dokrmenych ochocenych papousku tady je to furt dokola a lidi otupeli a pak kontaktovat konkretni lidi ale zkusil bych radši facebuk tady se řeší akorát ozobi andulek a pak výkup

Emilek

10.2.2020 16:11
Emilek

XXX.XXX.213.165

Moc vám děkuji za radu zkusím něco najít snad se zadaří 😀

10.2.2020 16:57
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Měl jsem žakyni, která byla dokrmená a od prvního okamžiku se nechala pomazlit a seděla mi na rameni a dělala psí kusy a ráda se učila nová slova. Přimlouval bych se za vašeho žakouše, když máte práci z domu, abyste to s ním zkusila. Nezkoušejte se s ním mazlit vy sama a uvidíte, že po čase až vám bude plně důvěřovat tak si pro pomazlení sám přijde. Jsou to kontaktní papoušci a potřebují se pomazlit. Já bych na něj mluvil a mluvil, třeba popisoval všechno co dělám a hlavně tichým hlasem. I když vás kousne tak netrestat, bere vás jako stejného kolegu a že máte menší a pomalejší reakce to si nepřipouští. Jinak na muchlování je lepší chlap nebo pes nebo kočka. Přeji hodně trpělivosti a až bude mluvit pozor na slova. Občas bývá i ostuda.

Emilek

10.2.2020 17:14
Emilek

XXX.XXX.213.165

Moc vám děkuji za radu a vážím si každého kdo se snaží pomoc určitě žaka netrestam už tet se bojí zaječím většinou když mně štípane nedokážu to ovlivnit dost stiskne a když to udělá hned ho dám do klece a za chvíli to skousim znovu mluvíme na něj hodně rádi bychom aby aspoň mluvil když se nechce mazlit 😅 neuměl nic ani neslisel na své jméno bál se ruky za 14 dní se naučil přiletět blíž i na ruku nechá občas podrbat na hlavičce snad se klování odnaučí

10.2.2020 19:55
Moudivláček

XXX.XXX.194.39

Emilek napsal(a):
To mně moc mrzí sou to nádherní papoušci je to můj dlouhý sen pořídit si žaka a konečně se jeden naskytl a já byla štěstím úplně blažená 😊 bohužel i když náš žako dělá pokroky tak furt má tendenci klovat a nenechá na sebe sáhnou což je problém bere pamlsky z úst občas se nechá podrbat na hlavičce dokonce když vidí pamlsek tak už přiletí na ruku ale nenechá se mazlit a to mně trápí chtěla sem mazlíčka naučit ho na kšíry a tet vím že to už nepůjde hrozně se bojí nechci ho prodávat a stresovat ho ale kdyby ho chtěl ňaký skušený chovatel vyměnit za dokrmený miminko bylo by to super 😊

Podle toho, co jste napsala, buďte spokojená. Vydržte to 2 roky a budete mít papouška, po kterém jste toužila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík