Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2020 11:07
kubva

XXX.XXX.192.112

Dobrý den jsem začátečník a chtěl bych si dokrmit korelu. Vím jak jí dokrmit ale ať jsem hledal kde jsem hledal nemohl jsem najít kam to mládě umístit. A taky přesně nevím jakou směsí to mládě krmit.
Předem děkuji za rady.

7.4.2020 11:28
peet888

XXX.XXX.144.117

kubva napsal(a):
Dobrý den jsem začátečník a chtěl bych si dokrmit korelu. Vím jak jí dokrmit ale ať jsem hledal kde jsem hledal nemohl jsem najít kam to mládě umístit. A taky přesně nevím jakou směsí to mládě krmit.
Předem děkuji za rady.

Lepe uděláte,když jsi koupíte dokrmenou korelu co přijímá potravu sama.Vyhnete se zbytečným starostim a hlavně trapeni mladete,když jste úplný začátečník.

7.4.2020 11:48
kubva

XXX.XXX.192.112

Úplný začátečník nejsem choval jsem korely ale nikdy jsem je nedokrmoval.Času v tomhle období mám hodně. A bojím se když si koupím dokrmené mládě že na mě nebude tak připoutané protože chci korelu jako mazlíčka.

7.4.2020 12:10
peet888

XXX.XXX.144.117

Toho bych se nebal,pokud se jí budete pravidelně věnovat tak si na vas zvykne a vytvoří si na vas vazbu.Ani by nemusela byt ručně dokrmena,stačila by 14 dni po opuštění z budky,kdy jíž jsou schopny přijímat potravu samy.A nemusel by jste se trápit s ručním dokrmenim.

7.4.2020 18:05
Sis

XXX.XXX.36.155

Pokud jste to nikdy nedělal, určitě kupte dokrmenou, jsou to akorát starosti a odstav bývá složitý, při dokrmování od prcka je navíc potřeba mít inkubátor... Jinak to že když ji dokrmí někdo jiný, že by nebyla takový mazel není pravda, naopak, bude vyrůstat mezi ostatními ptáky, tudíž bude více socializovaná, dokrmovat papouška samotného je nesmysl...

Přidejte reakci

Přidat smajlík