Korely - chovný pár

Prodám Korelu bělohlavou - Prodám starší, chovný pár korely chocholaté, běl...
1000 KčPotřeboval bych pomoct,jestli mi někdo poradí jestli je to samec nebo samice,děkuji
Dobrý den omlouvám se že zde lezu do diskuze poradíte mi zda korely na fotce jsou pár děkuji
Majo86
napsal(a):
Dobrý den omlouvám se že zde lezu do diskuze poradíte mi zda korely na fotce jsou pár děkuji
Tohle jsou dva samci, na 100%. Jeden je šedý a druhý v mutaci skořice, mají už oba dva vybarvenou hlavu. Ocas se vybarvuje až jako úplně poslední, často už v době dospělosti.
atobajus
napsal(a):
Tohle jsou dva samci, na 100%. Jeden je šedý a druhý v mutaci skořice, mají už oba dva vybarvenou hlavu. Ocas se vybarvuje až jako úplně poslední, často už v době dospělosti.
Ten zadni bude určitě samec i podle barvy.Ta první vypana na perlovou,ted jak koukam na ten postoj tak se priklanim k vašemu nazoru ,že to budou nejspíš 2 samci.Chtělo by to lepší foto,obě nohy na bidle ,aby bylo lepe vidět sire noh od sebe(samice maji širší postoj,samci maji blíže nohy ).
peet888
napsal(a):
Ten zadni bude určitě samec i podle barvy.Ta první vypana na perlovou,ted jak koukam na ten postoj tak se priklanim k vašemu nazoru ,že to budou nejspíš 2 samci.Chtělo by to lepší foto,obě nohy na bidle ,aby bylo lepe vidět sire noh od sebe(samice maji širší postoj,samci maji blíže nohy ).
Nezlobte se a se vší úctou, ale tady není třeba zkoumat postoj, podle kterého stejně nic nepoznáte, ani posílat další fotky, to jsou dva jasní samci. Mutaci jsem napsal výše.
Ten tmavší spíva hodně a připadá mi že začína i ten světlejší jsou z loňského roku syn je dostal v září k jmeninám zasílam ještě foto
Poradí někdo s určením pohlaví? Kupovali jsme jí podle vzhledu jako samici, ale chováním nám ted po pár dnech prijde jako jasný samec. Mela by být minimálně 2 roky stará.
Chovatelé, kde jsme kupovali, měli odhadem 10 párů ´+ nějaké mladé v jedné velké voliéře. Tvrdili, že loňské jsou okroužkované, zbytek je předloňský. Nevěděli ani přesný počet korel ve volieře, co je samec a co samice jsme si taky museli poznat sami.Takže je docela možné že tam mají něco bez kroužku z podzimu a ani o tom neví. Počkám tedy jestli zahnízdí a nebo přepeří.
Martina00
napsal(a):
Chovatelé, kde jsme kupovali, měli odhadem 10 párů ´+ nějaké mladé v jedné velké voliéře. Tvrdili, že loňské jsou okroužkované, zbytek je předloňský. Nevěděli ani přesný počet korel ve volieře, co je samec a co samice jsme si taky museli poznat sami.Takže je docela možné že tam mají něco bez kroužku z podzimu a ani o tom neví. Počkám tedy jestli zahnízdí a nebo přepeří.
Anebo o tom moc dobře ví, že je z loňského podzimu, ale aby ho prodali, tak tvrdí, že je předloňský. I takoví "chovatelé" jsou. Tím netvrdím, že je to Váš případ.
Nejlepší je koupit okroužkované.