Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti se soužitím alexandrů vousatých a černohlavých?
Máme nyní 2,1 alexandry černohlavé, bydlí vedle pap,červenokřídlých a jsou úplně v pohodě. Rádi bychom ještě pořídili pár alexů vousatých. Nyní se buduje nová voliéra a ráda bych je tam na podzim vypustila společně. Nebude vadit, že budou ti černohlaví 3:2 ? A že ti vousáči by byli letošní mláďata? Černohlaví už se začali krmit, ale budku jim kvůli stěhování nechceme ještě dávat. Taky mě napadlo dát radši toho jednoho černohlavého samce pryč, nevím zda tam nebude dělat zle? Díky za nápady.
PS: Máme zkušenosti s alexandry čínskými a velkými, ty máme po páru oddělené pletivem. A láká mě mít větší hejníčko, ale zas ne na úkor spokojenosti ptáků.
S černohlavými nemám zkušenosti, ale co se týče vousatých tak ti jsou absolutní pohodáři. Přes léto jsem je míval než jsem přistavěl další voliéry s alexandry rudohlavými a bylo to absolutně bez problémů. Bylo to ale po vyhnízdění.
Uživatel s deaktivovaným účtem

alex66
napsal(a):
S černohlavými nemám zkušenosti, ale co se týče vousatých tak ti jsou absolutní pohodáři. Přes léto jsem je míval než jsem přistavěl další voliéry s alexandry rudohlavými a bylo to absolutně bez problémů. Bylo to ale po vyhnízdění.
Díky za zkušenost.
Já právě četla, že někdo měl rudohlaveés vousáči trvale. Tak mě zajímalo, zda tak někdo nemá i černohlavé. Bohužel rudohlavé ještě nemáme, takže nevím zda mají stejnou povahu. 🤔