loňské korelky

Prodám Korelu albino - Prodám loňské korelky, 1x lutino a 3x bílé, je to 1...
Valentko
XXX.XXX.216.179
Krmná zmes by sa mala skladať z niekoľkých druhov prosa a slnečnice môžete tam pridať ešte aj nejakú lesknicu. Toto dávam mojím korelám. A kľudne si kúpte kŕmne zmesi v zverimexe. Ja tam kupujem krmivo a nesťažujem sa.
Valentko
napsal(a):
Krmná zmes by sa mala skladať z niekoľkých druhov prosa a slnečnice môžete tam pridať ešte aj nejakú lesknicu. Toto dávam mojím korelám. A kľudne si kúpte kŕmne zmesi v zverimexe. Ja tam kupujem krmivo a nesťažujem sa.
no nějak tak jak píšete je krmím jen mě zajímalo jak krmí ostatní Dávám 40% proso 3 barev 25% lesknice 5% kardi 10% slunečnice žíhaná 10 % bílá 5% niger 5% čirok . Ten čirok se mi zdá ,že moc neberou . Budu rád když někdo napíše svůj názor. Co by přidal , ubral , nebo co tam dávat nemám . pak ještě dávám klíčenou pšenici každý druhý den .
Ještě zvažuji , že bych si pořídil přímo nakličovací směs , ale trochu tápu v tom jakou . Chtěl bych aby byla vhodná jak pro Korely tak Pro Penanty které taky chovám . Dočetl jsem se třeba že se hodně používá deli nature 33 a přidávají do toho pohanku . Za názory děkuji . Asi budu někomu k smíchu že dělám vědu s krmením Korel , ale já chovám exoty krátce a pro radost takže jim chci dopřát správné krmení ať co nejmíň strádají . Takže asi tak .Opravdu budu rád za každý názor
Valentko
XXX.XXX.216.179
Hlavne s toho nerobte žiadnu vedu. Dávajte im to čo doteraz prípadne vyraďte to čo nežerú. Dávajte im vitamíny sem tam pamlsky a bude to ok.