Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2020 20:59
dolezelaekm

XXX.XXX.175.218

Dobrý den . Poradíte někdo ideální směs zrnin pro korely . Hledal jsem na internetu , ale nemůžu najít žádný smysluplný veb. Popř. odkaz . Kupovaným směsím moc nevěřím raději si je dělám sám . Děkuji

Valentko

25.4.2020 21:53
Valentko

XXX.XXX.216.179

Krmná zmes by sa mala skladať z niekoľkých druhov prosa a slnečnice môžete tam pridať ešte aj nejakú lesknicu. Toto dávam mojím korelám. A kľudne si kúpte kŕmne zmesi v zverimexe. Ja tam kupujem krmivo a nesťažujem sa.

26.4.2020 05:42
dolezelaekm

XXX.XXX.175.218

Valentko napsal(a):
Krmná zmes by sa mala skladať z niekoľkých druhov prosa a slnečnice môžete tam pridať ešte aj nejakú lesknicu. Toto dávam mojím korelám. A kľudne si kúpte kŕmne zmesi v zverimexe. Ja tam kupujem krmivo a nesťažujem sa.

no nějak tak jak píšete je krmím jen mě zajímalo jak krmí ostatní Dávám 40% proso 3 barev 25% lesknice 5% kardi 10% slunečnice žíhaná 10 % bílá 5% niger 5% čirok . Ten čirok se mi zdá ,že moc neberou . Budu rád když někdo napíše svůj názor. Co by přidal , ubral , nebo co tam dávat nemám . pak ještě dávám klíčenou pšenici každý druhý den .

26.4.2020 06:27
dolezelaekm

XXX.XXX.175.218

Ještě zvažuji , že bych si pořídil přímo nakličovací směs , ale trochu tápu v tom jakou . Chtěl bych aby byla vhodná jak pro Korely tak Pro Penanty které taky chovám . Dočetl jsem se třeba že se hodně používá deli nature 33 a přidávají do toho pohanku . Za názory děkuji . Asi budu někomu k smíchu že dělám vědu s krmením Korel , ale já chovám exoty krátce a pro radost takže jim chci dopřát správné krmení ať co nejmíň strádají . Takže asi tak .Opravdu budu rád za každý názor

Valentko

26.4.2020 11:14
Valentko

XXX.XXX.216.179

Hlavne s toho nerobte žiadnu vedu. Dávajte im to čo doteraz prípadne vyraďte to čo nežerú. Dávajte im vitamíny sem tam pamlsky a bude to ok.

26.4.2020 11:15
skrobisko96

XXX.XXX.91.242

dávám bud střední papoušek avicentru nebo směs pro andulky a přisypu trosku kardi nebo slunečnice žíhané protože já chovám andulky a korely do hromady

Přidejte reakci

Přidat smajlík