Korela

Prodám Korelu chocholatou - Prodám poslední 3 samce korely chocholaté, perl...
200 Kč
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se někomu stalo že samička byla agresivní na smce a nechtěla ho pustit k vajíčku.
Je to asi cca 3 dny co ho vyloženě vyhání a jde po něm. Předtím ho nechala aby budku připravil a byli tam i spolu. Dnes v noci snesla 1vajicko ale jeho do budky nepustí. Ona sama si vyleze jde se jen rychle najíst a napít a zase zaleze. On chudák sedí před budkou a je na něm vidět že by se rád účastnil ale ona je jak furie. A přitom před tím byli jak lepidlem pořád na sobě prilepeni. Myslíte že ji to přejde a nechá ho také se zúčastnit? Nepočítám s tím že se povedou miminka jednak je to poprvé a tím jak je nechává a jde se najíst ale mám strach aby mu takto neublizovala pokaždé. Nebylo by lepší ho od ní dát pryč aby byl každý sám? Děkuji moc Jana
Jana84
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se někomu stalo že samička byla agresivní na smce a nechtěla ho pustit k vajíčku.
Je to asi cca 3 dny co ho vyloženě vyhání a jde po něm. Předtím ho nechala aby budku připravil a byli tam i spolu. Dnes v noci snesla 1vajicko ale jeho do budky nepustí. Ona sama si vyleze jde se jen rychle najíst a napít a zase zaleze. On chudák sedí před budkou a je na něm vidět že by se rád účastnil ale ona je jak furie. A přitom před tím byli jak lepidlem pořád na sobě prilepeni. Myslíte že ji to přejde a nechá ho také se zúčastnit? Nepočítám s tím že se povedou miminka jednak je to poprvé a tím jak je nechává a jde se najíst ale mám strach aby mu takto neublizovala pokaždé. Nebylo by lepší ho od ní dát pryč aby byl každý sám? Děkuji moc Jana
Dobrý deň,dajte im čas,klud a všetko by sa malo postupne vykryštalizovať,tie korely vedia prečo sa tak k sebe správajú,ja si myslím že ich správanie sa zmení.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Dobrý den,domnívám se,že jste začátečník chovatel.Korely jsou většinou bezproblémové při odchovu.Této situace se nebojte,až samička vajíčka nanese,tak se budou se samečkem střídat v sezení,nemějte obavy až samičku uvidíte samotnou venku mimo budku delší čas,sameček bude zahřívat vajíčka.Také mohou být na vajíčkách v budce oba,je to příroda které neporučíme,zbytečně je nerušte kontrolou budky.
Dobrý den, moc děkuji. Opravdu jsem začátečník. Původně jsem miminka ani nechtěla a druhou korelu porizovala s tím že je to kámoška pro tu prvni a vyklubal se mi z ní Artuš. Je to cca 14dni co jsem je viděla se pařit a radila se s doktorem co a jak. Ten řekl že mám dát budku a nechat to na nich. Maximálně obden nakouknout abych zjistila jestli snáší nebo ne. Díky tomu jsem zjistila že nejspíš v noci snesla. Snažím se je jen nakrmit vyměnit vodu a maximálně pohladím ani je nemazlim jak jsme zvyklí. Jen mě zarazilo že ona ho od sebe vyhání a nenechá ho ani vlezt do budky když se jde najíst a napít. Ale pokud je to jen přechodné než snese všechna vajíčka a pak to bude ok tak to jsem ráda. 😁💖