Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tyna1212

30.5.2020 11:25
Tyna1212

XXX.XXX.113.35

Dobrý den mám doma andulaka není mu ani rok mámeho víc než měsíc ale nehraje si s hračkami když se kouknu na blogi tak píšou že si hrají s hračkami ale toho našeho nezajímá ani zrcátko furt jen sedí na bydylku a je potichu má menší zájem o zvoneček ale do toho bouchne jednou za týden ani houpačka ho nezajímá prosím poraďte!!

30.5.2020 11:52
emill

XXX.XXX.30.164

To, co máte v kleci, tak je pro papoušky naprosto nevhodné a je tam toho moc. Od hraček, až po soustružená bidla. Andulce dejte do klece přírodní bidla z ovocných stromů, vrby, černého bezu. Stromy, že kterých budete řezat větve nesmí být chemicky ošetřené. Andulka více, než hračky ocení, když se jí budete často věnovat.

Valentko

30.5.2020 13:56
Valentko

XXX.XXX.116.66

Tyna1212 napsal(a):
Dobrý den mám doma andulaka není mu ani rok mámeho víc než měsíc ale nehraje si s hračkami když se kouknu na blogi tak píšou že si hrají s hračkami ale toho našeho nezajímá ani zrcátko furt jen sedí na bydylku a je potichu má menší zájem o zvoneček ale do toho bouchne jednou za týden ani houpačka ho nezajímá prosím poraďte!!

Nechápem ľudí ktorý držia takéto zvieratá samé. Minimálne 2 andulky. Sú to spoločenské vtáky a potrebujú kamarátov. Vám by sa ľúbilo kebyže vás zavrú do klietky ktorá je preplnená rôznymi hračkami a inými blbosťami a ste osamote. Tyna 1212 urýchlene kúpte tej andulke druhú andulku ak chcete aby bola šťastná. A tú klietku ktorá je preplnená hračkami vyčistite a dajte mu tam prírodné konáriky a môžete pridať aj jedno bidielko z obchodu. Namiesto 5 hojdačiek mu tam dajte 1 a zvončeky kľudne dajte preč. Prajem veľa úspechov v chovu.

31.5.2020 12:47
eli22

XXX.XXX.58.41

Tyna1212 napsal(a):

Vyhoďte umělá bidla(pokud umělá jsou - vypadají tak), dejte silnější přírodní. Vyhoďte zrcátko a pořiďte kámoše. Vy jste sirotek? Nikoho nemáte? Jste sama? Pokud ne, tak je sobectví to chtít po druhém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík