Korela Chocholatá

Prodám Korelu chocholatou - Prodám 10ks korely chocholaté. Chov z venkovní...
200 Kčalfonzo
XXX.XXX.0.243
Ta vlevo vypadá na samici,vpravo samec stopro.Kdo chce řešit,rozklikněte profil zakladatele dotazu.
Děkuji,fotky při napsání jsem přeskočil a omylem uložil.Po vložení prvního příspěvku už to nešlo opravit.Toho s víc žlutou maskou jsem koupil jako samce a toho šedého jako samici od chovatelů korel.Moc se mi to nezdálo,ale ten žlutější dost křičel,vypadal opravdu na samce.Dnes ocas vypadá na samici.Zatím lezou od jara do budky a nic....
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Můj názor je takový,že ten více strakatý pták,možná je to špatně zbarvená perlostraka,by měl mít,pokud je to samec celou hlavu vepředu žlutou,což nemá,proto píšu samice.
Valentko
XXX.XXX.116.66
venavi
napsal(a):
Dobrý večer, můj názor je, že máte obě korely samce.
Aj ja sa prikláňam skôr k samcom. Ale niesom si istí. No máte minimálne jedného samca.
Podľa postavy, nasadeniu a šírky chochola, šírky zobaku, kresby na chvoste, vyfarbenia ličok, rozostupu panvovych kostičiek.... ešte by to chcelo foto od chrbta - kresbu a ake sú staré. Myslím ze je to par, alebo aj nie. Terazky som z toho voľajaký zmätený. Hm, mate 2 ks takže pár, či? Základné poznávacie pravidlo, samec vajcia nosí a samica znáša!
A teraz do mňa "Majstri svet(l)a!"
PS: albino musíte zistiť sám, alebo predajca mal urcit, ak sa dalo a ak vie niečo o genetike. A ak by to bol par a chcete ich spolu je to cele zle!!!
alfonzo
XXX.XXX.0.243
cezarkko
Dobrý den,máte naprostou pravdu.Já si myslím,že ta bílá je samice a ta z kroužkem na pravé noze samec.