Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2020 19:08
Nikoušek

XXX.XXX.5.48

Pomůžete mi rozlišit samce od samice, pokud to nejsou oba samci. Což si myslím podle vzhledu.

24.9.2020 22:34
lavice

XXX.XXX.90.150

Nikoušek napsal(a):
Pomůžete mi rozlišit samce od samice, pokud to nejsou oba samci. Což si myslím podle vzhledu.

Dvě samice.

25.9.2020 00:42
Beliciak8

XXX.XXX.239.234

lavice napsal(a):
Dvě samice.

A na to ste ako prišli? Ak su to mlade a nepreperené vtaky tak to tak vôbec nemusí byť.
ale ked mi poviete ako ste prišli na tie samice z fleku tak budem rád

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2020 10:12

Nikoušek napsal(a):

A jak jsou staří?

alfonzo

25.9.2020 11:02
alfonzo

XXX.XXX.0.243

pommovi
Dobrý den,stáří ptáků je opomíjený základ ,který tazatelé neuvádějí.Potom třeba mají rodiče a je to jasné po stránce dědičnosti vázané na pohlaví,ale zde nechají druhé zbytečně tápat.Napsat,že jsou to dvě samice je stejné,jako kdybych napsal,že to nejsou korely,ale pštrosi.Jako samice vypadá každé mládě korely,pokud se nedá pohlaví určit na základě mutace vázané na pohlaví,těžko u mláďat tipovat.

25.9.2020 15:52

alfonzo napsal(a):
pommovi
Dobrý den,stáří ptáků je opomíjený základ ,který tazatelé neuvádějí.Potom třeba mají rodiče a je to jasné po stránce dědičnosti vázané na pohlaví,ale zde nechají druhé zbytečně tápat.Napsat,že jsou to dvě samice je stejné,jako kdybych napsal,že to nejsou korely,ale pštrosi.Jako samice vypadá každé mládě korely,pokud se nedá pohlaví určit na základě mutace vázané na pohlaví,těžko u mláďat tipovat.

No právě. My jsme schopni to u korel celkem dobře odhadnout v době odstavu, ale i tak rovnou říkám, že to není 100%.

Přidejte reakci

Přidat smajlík