Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2020 03:08
Mario_cz

XXX.XXX.145.67

Dobrý den,
prosím oradu dnes při koupání a následném sušení mé korelky jsem objevil těsně nad hrudí toto (viz foto). Doteď jsem si toho nevšiml a ani nezpozoroval.
Tak se ptám co to je, jestli je to to volatko.
Děkuji za odpověď.

30.9.2020 05:08
kareta

XXX.XXX.175.112

Mario_cz napsal(a):
Dobrý den,
prosím oradu dnes při koupání a následném sušení mé korelky jsem objevil těsně nad hrudí toto (viz foto). Doteď jsem si toho nevšiml a ani nezpozoroval.
Tak se ptám co to je, jestli je to to volatko.
Děkuji za odpověď.

A co by to mělo být podle Vás, prdýlka ? Jasně , že jeto volátko. Jsou tam vidět i naloupaná zrníčka, nebo je snad nevidíte?

30.9.2020 08:19
Mario_cz

XXX.XXX.145.67

omlouvám se ještě nikdy jsem to neviděl. A děkuji za odpověď

30.9.2020 13:22
strnecka

XXX.XXX.80.41

Mario_cz napsal(a):
omlouvám se ještě nikdy jsem to neviděl. A děkuji za odpověď

Plně chápu. Já když jsem si kupovala za můj život už asi tak šestou andulku (vždy jsme měli jednu), tak mi plné volátko ukazovala chovatelka a já jsem na to taky
překvapeně koukala. Ono v peří to normálně vidět není a i když je andulka ochočená, člověk nemá potřebu ji chytat a zkoumat volátko. Mě stačí, když vidím, že zobe a pije.

30.9.2020 13:34
Mario_cz

XXX.XXX.26.253

Tak jasné no, ale po koupání to na mě vykouklo a trochu jsem se lekl co to je. Protože co si budeme říkat, ale pro někoho kdo to ještě neviděl je trochu strašidelné. 😁 Jen jsem se lekl že snědl něco špatně o a teď mu to dělá bordel v těle i když klec čistím 3x týdně. Ale tak jak známé korelky tedy aspoň u mě to tak je že je schopný vlézt i do talíře a ujídat COKOLIV 😁

30.9.2020 16:12
strnecka

XXX.XXX.80.41

Mario_cz napsal(a):
Tak jasné no, ale po koupání to na mě vykouklo a trochu jsem se lekl co to je. Protože co si budeme říkat, ale pro někoho kdo to ještě neviděl je trochu strašidelné. 😁 Jen jsem se lekl že snědl něco špatně o a teď mu to dělá bordel v těle i když klec čistím 3x týdně. Ale tak jak známé korelky tedy aspoň u mě to tak je že je schopný vlézt i do talíře a ujídat COKOLIV 😁

Jo jo, vypadá to divně :-) Aspoň teď víte, že jí šmakuje

1.10.2020 14:56
Mario_cz

XXX.XXX.48.105

Až moc dobře hlavně co si nenechá ujít jsou ty kukuřičný lupínky a je pak docela těžké ho od nich dostat 😁

alfonzo

1.10.2020 15:33
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Mario_cz
Dobrý den kukuřice je výživná,vše po ní dobře roste,ale vše s mírou,její trávení přetěžuje játra.

1.10.2020 16:12
Mario_cz

XXX.XXX.48.105

Dobře děkuji 😊

Přidejte reakci

Přidat smajlík