Síť k odchytu ptáků 10x3 metrů

Prodám Korelu chocholatou - Prodám nárazové sítě k odchytu malých ptáků - n...
150 Kč
Dobrý den,
vím, že už není moc co dělat, ale obracím se k Vám s otázkou.
Všimla jsem si, že moje roční korela posedává načepýřená na bidle. Ale žere, pije. Ale není už tak aktivní. Pospává. Vzala jsem ji na veterinu orientovanou na ptactvo. Vzali jí krev, udělali výtěr, pod mikroskopem prozkoumali trus (nic nenalezeno). Po prohmatu zjištěna zvětšená játra a ztráta na váze. I přesto, že jí pravidelně, zároveň s jejím spolubydlícím, který je v pořádku. Mám je na očích skoro celý den, tak to mohu kontrolovat.
Paní veterinářka zmínila podezření na chlamydiózu ptáků, ale konkrétní bude až po testech. Jenže co se nestalo, tak výsledky budou až příští týden skrz zavřenou laboratoř. Takže nasadila antibiotika do vody a Panacur, projistotu pro oba dva do jedné misky. Teď jsme v průběhu léčby. Chtěla bych se Vás zeptat, je nějaké krmení, kterým dokrmujete pro rychlejší nárůst na váze? Chtěla bych jejímu tělu nějak pomoci během léčby antibiotiky. Bohužel jsem se na to zapomněla zeptat paní veterinářky a dovolala bych se jí až v pondělí.
Potravu přijímá stále, má moc ráda klasy senegalského prosa. Takže jsem je pověsila všude po kleci, aby je měla u sebe všude, kam se pohne. Tak trošku jí to tímto nenásilně podstrkuji. :D Musím ale uznat, že to funguje a každý klas, který potká, tak ozobává. Léčíme od úterý 27. 10., zdá se mi trochu aktivnější, přesto pořád posedává načepýřená. Bojím se, aby to nebyla pachecova nemoc (opět jsem ale amatér a jen jsem o ní četla).
Jsem v tomto amatér, tak se předem omlouvám. Proto se také obracím na Vás, na profíky. Nechtěla bych něco zanedbat, nebo nepomoci ve chvíli, kdy bych mohla pro ni alespoň něco udělat. :)
Děkuji mnohokrát za rady.