Korela

Prodám Korelu chocholatou - Prodám poslední 3 samce korely chocholaté, perl...
200 KčDobrý den, řekl by mi někdo, o jakou barevnou mutaci se jedná? Korela je narozená 4.9., měla by to být samička, ale to nevím jistě. Otec je lutino, matka bohužel nevím. Díky za jakoukoliv odpověď.
Pechix
napsal(a):
Dobrý den, řekl by mi někdo, o jakou barevnou mutaci se jedná? Korela je narozená 4.9., měla by to být samička, ale to nevím jistě. Otec je lutino, matka bohužel nevím. Díky za jakoukoliv odpověď.
Dobrý den.
Vaše korela je samec (pokud otcem je opravdu lutino), mutace straka.
atobajus
napsal(a):
Dobrý den.
Vaše korela je samec (pokud otcem je opravdu lutino), mutace straka.
Děkuji za reakci. Otec je lutino určitě, to jediné vím bezpečně. Tím se tedy asi potvrdilo podezření, které ve mně už pár dní klíčí. I podle tvaru těla se mi od začátku zdálo že je to možná sameček, jestli začne zpívat, bude jasno. Ještě jednou díky.
Pechix
napsal(a):
Děkuji za reakci. Otec je lutino určitě, to jediné vím bezpečně. Tím se tedy asi potvrdilo podezření, které ve mně už pár dní klíčí. I podle tvaru těla se mi od začátku zdálo že je to možná sameček, jestli začne zpívat, bude jasno. Ještě jednou díky.
Ono už je jasno nyní.Pokud je otec lutino tak všechny jeho odchované samičky musí být také lutino.Takže jak už bylo napsáno,máte samce.