Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2020 11:50
Pechix

XXX.XXX.41.218

Dobrý den, řekl by mi někdo, o jakou barevnou mutaci se jedná? Korela je narozená 4.9., měla by to být samička, ale to nevím jistě. Otec je lutino, matka bohužel nevím. Díky za jakoukoliv odpověď.

1.12.2020 12:32
atobajus

XXX.XXX.195.189

Pechix napsal(a):
Dobrý den, řekl by mi někdo, o jakou barevnou mutaci se jedná? Korela je narozená 4.9., měla by to být samička, ale to nevím jistě. Otec je lutino, matka bohužel nevím. Díky za jakoukoliv odpověď.

Dobrý den.
Vaše korela je samec (pokud otcem je opravdu lutino), mutace straka.

1.12.2020 13:30
Pechix

XXX.XXX.41.218

atobajus napsal(a):
Dobrý den.
Vaše korela je samec (pokud otcem je opravdu lutino), mutace straka.

Děkuji za reakci. Otec je lutino určitě, to jediné vím bezpečně. Tím se tedy asi potvrdilo podezření, které ve mně už pár dní klíčí. I podle tvaru těla se mi od začátku zdálo že je to možná sameček, jestli začne zpívat, bude jasno. Ještě jednou díky.

1.12.2020 14:18
petajz

XXX.XXX.144.34

Pechix napsal(a):
Děkuji za reakci. Otec je lutino určitě, to jediné vím bezpečně. Tím se tedy asi potvrdilo podezření, které ve mně už pár dní klíčí. I podle tvaru těla se mi od začátku zdálo že je to možná sameček, jestli začne zpívat, bude jasno. Ještě jednou díky.

Ono už je jasno nyní.Pokud je otec lutino tak všechny jeho odchované samičky musí být také lutino.Takže jak už bylo napsáno,máte samce.

1.12.2020 15:36
Pechix

XXX.XXX.60.246

petajz napsal(a):
Ono už je jasno nyní.Pokud je otec lutino tak všechny jeho odchované samičky musí být také lutino.Takže jak už bylo napsáno,máte samce.

Děkuji, to jsem netušil. V tom případě je to vyřešené Ještě jednou díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík