Korela, sedí na bidle a přivírá oči

Korela chocholatá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.3.2021 13:58

Dobrý den, jsem chovatel začátečník, proto bych poprosila o radu.
Mame doma 4. den korelku doma, která byla ve voliéře s vícero korelami. Měla by mít třičtvrtě roku. Co ji pozoruji, tak sedí na bidle a přivírá oči, nebo je zavre. Cela se chvěje. Od druhého dne co ji mame tak jedla. Trus se mi zda normalni. Sem tam zakřičí. Projde se, ale většinou tak pochrupkuje.
Chtěla bych se zeptat, zda je to v pořádku, ze si zvyka na nove prostředí nebo mu neco může být.
Děkuji.

23.3.2021 15:58
lupus4

XXX.XXX.205.61

Stres ze samoty a nového prostředí...
Jaké rozměry má klec ?

23.3.2021 20:45

58x52 cm. Nerada bych neco zanedbala, tak proto se ptám, chápu ze potřebuje čas na zvyknutí.

23.3.2021 20:58

Tam ani neroztáhne křídla...
Další laický týrač ptactva?

Pták celý život v hejnu ve voliéře, teď sám ve "svěrací kazajce"...no nedivte se, převrátili jste mu svět.

To, že jsou levní neznamená, že nejsou živé bytosti.

23.3.2021 20:59
lupus4

XXX.XXX.205.61

Tak v tomhle nic jiného než sedět a čučet ani nemůže
Říká vám něco pojem welfare zvířete ?

24.3.2021 04:07
mirous

XXX.XXX.0.28

Dobrý den taky jste nepsala jestli byla venku něco uvnitř pak můžete mít šok i z teplotního rozdílu.

Neregistrovaný uživatel

24.3.2021 11:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
58x52 cm. Nerada bych neco zanedbala, tak proto se ptám, chápu ze potřebuje čas na zvyknutí.

Podle mne jste toho zanedbala dost .1.)Klec nevyhovující rozměry. 2.)Zřejmě nemáte nastudováno nic o potřebách korel.3.)Odběr téměř roční korely z voliéry do klícky.Na ochočení se berou mláďata těsně před odstavem a máte poloviční starosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík