Páru žaku

Prodám Žaka velkého - Oba čipovani,žluté papíry samec r.98,samice 01..v kvě...
Dohodou
Freitag
napsal(a):
Dobrý večer,
kamarádi chovatelé, jak staré máte páry žáků, kteří Vám odchovávají? Mám 12 letý pár a již druhým rokem nechtějí sedět.
Díky moc
Co to znamená, že již druhým rokem nechtějí sedět?
2 roky snáší a nesedí? Vy nic neuvedete a chcete radu. A co Vám pomůže sdělení, že někomu odchovali desetiletí a jinému pětiletí a to nehovořím o stáří samce a samice .Nedivte se, že nikdo nereaguje. I pravdivá odpověď na vaši otázku by mně byla k ničemu.
exotchov
napsal(a):
Zase dalsi..., kam sme to dospeli.
A vy máte odpověď na to /což je asi dotaz zadavatele/že vám chovný pár žaků odchovává bez problémů několik let a potom třeba dva tři roky nic a potom pokračuje v hnízdění jako by se nic nedělo?Vůbec nezahnízdí i když má stále stejné podmínky.Toto chování žaků není vůbec ojedinělé a setkalo se s tím spoustu chovatelů.Vás tady pohoršuje spousta dotazů,ale na žádný jste nedal rozumnou odpověď.Když jste takový borec a všechno víte tak nám to vysvětlete ať konečně víme kam jsme to dospěli.
To sa stalo mne tento rok, kazdy rok cca od novembra do toho aprila stihnu 2x. Min rok mali len raz a kupodivu az v juni, tento rok nic ani nie je videt nejake chovanie alebo ani naznak hniezdenia. Totalny nezaujem o budku a zakovia sedia mimo seba. Mozno to pride z znova, alebo maju prestavku. Podmienky uplne rovnake aj s budkou. Takze nie je kazdy rok rovnaky.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
U žaků zrovna jak u jiných papoušků to nejde podle šablony-nejsou to slepice a následně kvočny.Vždyť by to ani nebylo zajímavé.
Je dobré, že přírodě neumíme poručit, kam by to asi dospělo?
Přiznávám, že jsem se měl lépe vyjádřit. Mám 12letý pár a koupil jsem ho jako 8letý. Dvakrát měli mladé a teď již skoro dva roky nemají vajíčka. Normálně se krmí, lezou do budky ale nic se neděje. Zajímalo mně jen jestli třeba jako 13letý pár mohou ještě mít mladé a nebo už mají odsezeno a budou si do důchodu užívat život 🙂
Jinak děkuji všem za kladné a rozumné reakce.