Žako Kongo

Prodám Žaka velkého - Nabízím dva samečky a dvě samičky , ručně dokrmené od...
17000 Kč
Freitag
napsal(a):
Dobrý večer,
kamarádi chovatelé, jak staré máte páry žáků, kteří Vám odchovávají? Mám 12 letý pár a již druhým rokem nechtějí sedět.
Díky moc
Co to znamená, že již druhým rokem nechtějí sedět?
2 roky snáší a nesedí? Vy nic neuvedete a chcete radu. A co Vám pomůže sdělení, že někomu odchovali desetiletí a jinému pětiletí a to nehovořím o stáří samce a samice .Nedivte se, že nikdo nereaguje. I pravdivá odpověď na vaši otázku by mně byla k ničemu.
exotchov
napsal(a):
Zase dalsi..., kam sme to dospeli.
A vy máte odpověď na to /což je asi dotaz zadavatele/že vám chovný pár žaků odchovává bez problémů několik let a potom třeba dva tři roky nic a potom pokračuje v hnízdění jako by se nic nedělo?Vůbec nezahnízdí i když má stále stejné podmínky.Toto chování žaků není vůbec ojedinělé a setkalo se s tím spoustu chovatelů.Vás tady pohoršuje spousta dotazů,ale na žádný jste nedal rozumnou odpověď.Když jste takový borec a všechno víte tak nám to vysvětlete ať konečně víme kam jsme to dospěli.
Uživatel s deaktivovaným účtem
To sa stalo mne tento rok, kazdy rok cca od novembra do toho aprila stihnu 2x. Min rok mali len raz a kupodivu az v juni, tento rok nic ani nie je videt nejake chovanie alebo ani naznak hniezdenia. Totalny nezaujem o budku a zakovia sedia mimo seba. Mozno to pride z znova, alebo maju prestavku. Podmienky uplne rovnake aj s budkou. Takze nie je kazdy rok rovnaky.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
U žaků zrovna jak u jiných papoušků to nejde podle šablony-nejsou to slepice a následně kvočny.Vždyť by to ani nebylo zajímavé.
Je dobré, že přírodě neumíme poručit, kam by to asi dospělo?
Přiznávám, že jsem se měl lépe vyjádřit. Mám 12letý pár a koupil jsem ho jako 8letý. Dvakrát měli mladé a teď již skoro dva roky nemají vajíčka. Normálně se krmí, lezou do budky ale nic se neděje. Zajímalo mně jen jestli třeba jako 13letý pár mohou ještě mít mladé a nebo už mají odsezeno a budou si do důchodu užívat život 🙂
Jinak děkuji všem za kladné a rozumné reakce.